Keystone logo
University of Surrey Practica juridică profesională (SQE Pathway) LLM
University of Surrey

Practica juridică profesională (SQE Pathway) LLM

1 Years

Engleză

La zi

01 Jul 2024

Sep 2024

GBP 19.000 *

În campus

* pentru studenții din străinătate | £12,500 pentru studenții din Marea Britanie

Introducere

  • Acest curs vă va dota cu cunoștințele juridice necesare pentru a vă pregăti pentru examenul solicitant Solicitors Qualifying Exam 1 (SQE 1). SQE este evaluarea pentru toți solicitanții aspiranți din Anglia și Țara Galilor. Vă veți îmbunătăți șansele de succes la SQE și vă veți consolida CV-ul cu un master în drept.
  • Vă veți dezvolta abilitățile practice în domeniul cercetării juridice, al avocaturii, al redactării, al scrierii juridice și al interviurilor necesare pentru SQE2.
  • Veți fi predat de către o echipă de personal care sunt avocați practicieni, academicieni de cercetare cu o mare experiență și care se angajează să vă dezvolte personal și profesional.
  • Veți fi sprijinit să vă transferați învățătura academică în mediul profesional prin intermediul rețelei noastre extinse de contacte juridice locale și naționale construite prin programul nostru de plasament de lungă durată. Guildford este un centru juridic bine stabilit și oferă un acces convenabil la sectorul juridic din Londra.
  • Vă puteți bucura de întreaga experiență universitară în timp ce studiați la noi: acces la facilitățile campusului nostru, o bibliotecă specializată, o comunitate de studenți înfloritoare și Surrey Sports Park.

Ce veți studia

Programul nostru LLM de un an în practica juridică profesională (SQE Pathway) vă va dota cu abilitățile și cunoștințele esențiale pentru a trece SQE1, împreună cu abilitățile practice care sunt dorite de firmele de avocatură. Pe parcursul anului, veți fi susținut de experți juridici cu o bogată experiență în practică, care se vor asigura că sunteți pe deplin pregătit pentru a finaliza examenele SQE1.

Accentul profesional al acestui program va oferi o bază solidă pe care să vă pregătească pentru practica viitoare ca avocat nou calificat, inclusiv:

  • Interviu cu clientul
  • Negociere
  • susținere
  • Conduită profesională
  • Cercetare și redactare.

Materialele SQE1 includ caiete de lucru axate pe examen, cu teste la sfârșitul fiecărui modul și două simulări de examen. Pe parcursul anului vor avea loc evaluări practice ale abilităților în direct, care vă vor spori înțelegerea subiectelor SQE într-un mediu profesional și vă vor pregăti pentru viața de avocat.

Acesta este un program solicitant, dar interesant, cu o universitate de top. Relația noastră strânsă cu sectorul juridic le va oferi studenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe de specialitate și îndrumare pe parcursul anului, precum și o potențială experiență de lucru la finalizarea programului.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări