Keystone logo
University of Sussex LLM în dreptul internațional al drepturilor omului
University of Sussex

LLM în dreptul internațional al drepturilor omului

Brighton, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 9.500 / per year *

În campus

* 9.500 GBP/an pentru studenții cu normă întreagă acasă, din Insulele Channel și din Insula Man | 18.975 GBP/an pentru studenții internaționali cu normă întreagă

Introducere

Mulți cred că dreptul internațional al drepturilor omului este una dintre cele mai mari realizări morale ale noastre. Cu toate acestea, rămân decalaje enorme între teorie și practica implementării drepturilor omului.

La acest LLM, veți dobândi abilitățile intelectuale și practice pentru a înțelege problemele legate de drepturile omului în multe contexte diferite. vei studia:

  • interconexiunile dintre dreptul internațional al drepturilor omului și sistemele regionale și naționale de protecție a drepturilor omului
  • texte legale precum tratate, declarații și jurisprudență
  • criticile drepturilor, precum și contextul juridic și practic al problemelor și provocărilor contemporane.

Cercetarea interdisciplinară în domeniul drepturilor omului este un punct forte al cercetării la Sussex și se reflectă în predarea noastră. Veți interacționa cu echipa noastră de cercetători consacrați în domeniul drepturilor omului și vă veți implica în Sussex Center for Human Rights Research .

La Facultatea de Drept din Sussex, veți obține o perspectivă globală și veți avea șansa de a vă conecta cu alți activiști și practicieni din întreaga lume. Aceste rețele vor fi, de asemenea, valoroase după ce vei absolvi. Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a aplica pentru opțiunea Clinicii Drepturilor Omului pentru a obține informații practice.

Înțelegem că a decide unde și ce să studiem este o decizie foarte importantă. Vom depune toate eforturile rezonabile pentru a vă oferi cursurile, serviciile și facilitățile descrise în acest prospect. Cu toate acestea, dacă trebuie să facem modificări semnificative, de exemplu din cauza cerințelor guvernamentale sau de reglementare, sau modificări neprevăzute ale personalului, vă vom anunța cât mai curând posibil.

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Chat with students

Întrebări