Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introducere

WroclawUni02

Dacă doriți mai multe informații despre acest program de studii atractiv, renumita Universitate din Wrocław, orașul vibrant Wrocław și viața studențească interesantă, vă rugăm să vizitați pagina noastră web aici.

Universitatea din Wrocław are o istorie bogată de peste trei secole. Fondată de Leopold I Habsburg, universitatea a evoluat dintr-o școală modestă condusă de iezuiți într-una dintre cele mai mari instituții academice din Polonia. La începutul secolului al XIX-lea, universitatea avea cinci facultăți: filozofie, teologie catolică, teologie evanghelică, drept și medicină. Ulterior a fost extins cu numeroase secții, laboratoare și un muzeu natural, care există până astăzi. Astăzi, primul și principalul obiectiv al Universității din Wrocław este cercetarea științifică. Savanții noștri au numeroase legături cu colegii lor de cercetare din alte instituții de învățământ superior din Polonia și din întreaga lume. Succesul cercetătorilor noștri a fost recunoscut recent de autoritățile poloneze, care au crescut semnificativ finanțarea atât pentru echipamente, cât și pentru cercetare la Universitatea noastră cu 80% față de anii precedenți. Incubatorul Academic de Antreprenoriat este o nouă unitate a Universității din Wrocław, concepută pentru a ajuta studenții să-și înființeze propriile afaceri, oferind consiliere antreprenorială gratuită, organizând conferințe, seminarii, subvenționând investiții selectate și oferind spațiu de birou. Incubatorul Academic de Antreprenoriat cooperează cu Parcul Tehnologic Wrocław, un centru tehnologic cu laboratoare, spații de birouri, centru de conferințe și echipamente multimedia moderne. Obiectivul Parcului Tehnologic este de a crea condiții pentru utilizarea potențialului științific și industrial al Wrocław și al regiunii și de a stimula industria tehnologiilor avansate. Universitatea din Wrocław este mândră să fie unul dintre acționarii săi. Astăzi, Universitatea din Wrocław este cea mai mare universitate din regiune și predă peste 40.000 de studenți și aproximativ 1300 de doctoranzi la 10 facultăți. 9000 de studenți absolvesc Universitatea în fiecare an.

Facultatea de Drept, Administrație și Economie

Facultatea de Drept, Administrație și Economie este una dintre cele mai mari din Polonia. Tradiția sa datează de la școala de drept prusacă înființată în 1811. Peste 12.000 de studenți sunt predați la această Facultate de 200 de savanți și 170 de studenți sunt înscriși la doctorat. programe. Facultatea oferă programe de schimb internațional și este mândră să găzduiască studenți internaționali din Europa, Rusia, Kazahstan și țări africane. Studenții pot deveni membri ai cluburilor și societăților și pot participa la conferințe și simpozioane naționale și internaționale. Arii de studiu:

 • Lege
 • Administrare
 • Economie

Cercetare: Domeniile de expertiză includ:

 • Istoria Poloniei și dreptul polonez
 • Drept administrativ, civil, penal, financiar și privat
 • Dreptul internațional și european
 • Teoria economiei

Legături internaționale: Facultatea are parteneriate academice cu aproximativ 40 de instituții din peste 18 țări din întreaga lume, inclusiv:

 • Centrul Hidalgos pentru Învățământ Superior din Mexic,
 • Centrul pentru Dreptul Constituțional al Americii Latine din Buenos Aires,
 • Școala de drept germană,
 • Centrul de studii postuniversitare, Strasbourg
 • Institutul CEDIMES, Franța
 • Curs de engleză și drept european al Universității Cambridge.

Facilități: una dintre cele mai mari biblioteci de drept din Polonia cu echipamente de ultimă generație, săli de curs, săli de clasă, laboratoare de calculatoare și o sală de studiu cu acces la Internet și baze de date

Locații

 • Wrocław

  Pl. Uniwersytecki 1, 50-137, Wrocław

  Întrebări