Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Master în drept internațional și european
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Master în drept internațional și european

Wrocław, Polonia

2 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.300 / per year *

În campus

* Candidați UE: 2.300 €/an; Candidați din afara UE: 3.750 EUR pentru primul an și 3.600 EUR pentru al doilea an

Introducere

Pentru a afla mai multe despre LLM (program predat complet în limba engleză), vă rugăm să vizitați site-ul nostru web.

De asemenea, puteți descărca aplicația noastră mobilă gratuită! Oferă potențialilor studenți internaționali toate informațiile relevante despre cele cinci programe de studiu atractive (descrierea detaliată a cursurilor, personalul etc.), renumita Universitate din Wrocław, orașul vibrant Wrocław și viața studențească interesantă. Dacă utilizați iOS, faceți clic aici. În cazul utilizării Android, alegeți acest link.

Facultatea de Drept, Administrație și Economie de la Universitatea din Wroclaw, cu rădăcinile sale la începutul secolului al XVI-lea și Alma Mater a 9 câștigători ai Premiului Nobel, are onoarea să vă ureze bun venit la LLM Drept internațional și european, master de doi ani. program cu specializări:

  • Dreptul Afacerilor Internaționale
  • Legea modernă a drepturilor omului.

La finalizarea programului de ciclu al doilea LLM Drept internațional și european, absolventul va poseda abilități și cunoștințe generale în domeniul disciplinelor dogmatice ale dreptului internațional și european. În funcție de specializarea selectată, absolventul va primi cunoștințe și competențe de specialitate relevante pentru profilul activităților desfășurate de entități care activează în domeniul comerțului comercial internațional sau angajate în diverse aspecte ale protecției drepturilor omului în domeniul internațional. Absolvenții de drept internațional și european LLM sunt pregătiți să se angajeze în toate organizațiile interne și internaționale (publice și non-publice) care necesită cunoștințe de bază din științe juridice.

Absolvenții posedă abilități interpersonale și capacitatea de a comunica cu procesele de decizie, precum și de a îndeplini rolul de negociator, mediator și arbitru în procesele de soluționare a conflictelor bazate atât pe dreptul intern, cât și pe cel internațional. Absolvenții dobândesc, de asemenea, competențe vitale pentru începerea activității comerciale în aspect internațional. Funcționarea eficientă în mediul extrem de competitiv al relațiilor comerciale contemporane necesită cunoașterea elementelor de drept al proprietății intelectuale, economie și domenii specifice ale științei juridice specifice profilului unei întreprinderi date.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări