Keystone logo
Utrecht University

Utrecht University

Utrecht University

Introducere

Utrecht University

Înființată în 1636, Utrecht University este o stimată universitate internațională de cercetare, poziționată în mod constant numărul unu în Țările de Jos, locul 14 în Europa continentală și top 100 la nivel mondial din clasamentele internaționale și membru al renumitei Ligii Europene a Universităților de Cercetare.

Comunitate academică inovatoare și orientată internațional

Aderarea la Utrecht University ca student vă va face să faceți parte dintr-o comunitate academică inovatoare și orientată pe plan internațional - care a adus nu mai puțin de 12 câștigători ai Premiului Nobel - implicată în predare și cercetare de ultimă generație și multidisciplinară. Oamenii de știință din Utrecht care au adus o contribuție remarcabilă societății includ premiul Nobel Christiaan Eijkman, unul dintre descoperitorii de vitamine; neurofarmacologul David de Wied, care a câștigat aprecieri naționale și internaționale pentru descoperirea că neuropeptidele (proteinele mici) controlează activitatea și comportamentul creierului; și cel mai recent laureat al Premiului Nobel Gerard 't Hooft, un om de știință proeminent în domeniul fizicii teoretice. Printre acestea se numără și Johanna Westerdijk, prima femeie profesor din Olanda.

Predare personală și interactivă

La Utrecht University veți experimenta un model de educație de calitate care reprezintă o predare personală și interactivă bazată pe reflecție critică și dezbatere, flexibilitate și un nivel de alegere pentru studenți, precum și dezvoltare profesională permanentă pentru lectori.

Studenți și programe

Utrecht University numără peste 30.000 de studenți din 118 țări. Puteți alege dintre 10 programe de licență predate în limba engleză și aproape 100 de programe de masterat predate în limba engleză - cea mai largă gamă de programe de absolvent predate în limba engleză din Olanda. Programele de licență sunt programe de 3 ani care conduc la o diplomă de licență în arte (BA) sau o diplomă de licență în științe (BSc). Programul de masterat la Utrecht University este un program de 1 sau 2 ani care conduce la o diplomă în științe (MSc), o diplomă în arte (MA) sau o diplomă în drept (LLM). În plus față de un program de master, puteți participa la Programul pentru tineri inovatori: un curs selectiv de 15 onoruri ECTS la un nivel absolvent.

Domeniul profesional

Conexiunea cu domeniul profesional este încorporată în mod constant în programele de masterat ale UU. Un centru de servicii pentru carieră vă va sprijini tranziția pe piața muncii olandeze sau internaționale postuniversitare.

Caracteristici Campus

Top 5 cele mai fericite locuri de trăit

Engleza este vorbită pe scară largă în Țările de Jos. Utrecht este un frumos oraș medieval, situat central în Țările de Jos. Amsterdam și Aeroportul Schiphol sunt la mai puțin de jumătate de oră distanță și există conexiuni de tren ușoare în toată Europa. Cu un motiv întemeiat, BBC Travel a plasat Utrecht în „top 5 cele mai fericite locuri pentru a trăi”.

  Admitere

  Cum să aplicați?

  Procesul nostru de aplicare este realizat online. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web pentru mai multe informații despre procesul de solicitare.

  Locații

  • Utrecht

   Domplein,29, 3512 JE, Utrecht

   Întrebări