Keystone logo

Vermont Law and Graduate School

A logo

Introducere

La Vermont Law and Graduate School , învățarea este orientată spre scop și acțiune.

Programele academice VLGS combină o bază solidă în drept și politică, cu accent pe una sau mai multe domenii de specializare. Experiența practică, din lumea reală, dobândită prin munca în clinici juridice și stagii externe, le permite studenților să-și perfecționeze expertiza și să își potrivească talentele cu pasiunile lor.

Învățarea are loc peste tot: în campus — în sălile de clasă, sălile de conferință, bibliotecă și în seminarele de cină — și în afara campusului, în — sălile de judecată, birourile clienților, ședințele orașului, sesiunile de mediere, depozițiile și sălile de ședințe legislative. Este un mediu de învățare condus de studenți care sunt mai interesați de colaborare decât de competiție.

Vermont Law and Graduate SchoolProgramele academice ale lui sunt concepute pentru a transforma expertiza și abilitățile juridice în instrumente de consecință. Membrii facultății, cercetători renumiți în drept și practicieni oferă un catalog extins de cursuri care prezintă cele mai multe cursuri de drept al mediului din orice școală de drept din Statele Unite. Centrul de drept al mediului de top pregătește studenții pentru conducere prin practică în institute și clinici specializate. Programele internaționale permit studenților să-și lărgească înțelegerea politicii globale și a dreptului și să testeze apele practicii juridice în afara SUA, Biblioteca Julien și Virginia Cornell, una dintre cele mai bune resurse ale națiunii în domeniul dreptului mediului, sprijină studenții și profesorii pe măsură ce învață și practică.

Comunitate

Vermont Law and Graduate School este un alt tip de facultate de drept și un motiv important revine comunității noastre. Elevii pescuiesc pe râul Alb, între ore, vara. Ei organizează petreceri, își produc propria bere și aud direct de la guvernatorul Vermont-ului despre importanța schimbărilor în sistemul de justiție penală.

La fel ca și Vermont, comunitatea de la Vermont Law and Graduate School este mică și profund implicată. Este un grup pasionat de profesori, studenți și personal, cărora le pasă atât de vecinii lor, cât și de schimbarea lumii. Comunitatea include absolvenții noștri, care împărtășesc o legătură și o dragoste comună pentru acest mic oraș din Vermont, deși pot fi împrăștiați în întreaga țară și în străinătate. Ei se îngrijesc unul de celălalt, îi ajută pe studenții actuali să găsească de lucru și stagii și își păstrează angajamentul de a schimba lumea și cartierele lor.

Este nevoie de multe părți pentru ca comunitatea noastră să funcționeze. Campusul nostru este profund dedicat practicilor de mediu solide și durabile este o parte a acestuia. Aici veți găsi toalete compostabile și un încărcător pentru vehicule electrice cu energie solară disponibile pentru utilizare.

Valorile și angajamentul nostru față de egalitatea pentru toți joacă, de asemenea, un rol. În ziua întâlnirii orașului, școala se închide pentru a permite studenților, profesorilor și personalului oportunitatea de a participa la această importantă tradiție democratică din New England.

În cele din urmă, locul în sine – și dragostea și implicarea în aer liber – încurajează experiența comunală. Ne luăm un moment pentru a ne conecta unul cu celălalt și cu împrejurimile noastre. Fie că este vorba de drumeții în apropiere de Kent's Ledge sau de vizitarea magaziei de echipamente pentru a împrumuta schiuri de fond, pantofi de zăpadă și canoe. Când vremea este cea mai rea, noul centru de fitness de ultimă generație oferă echipamente și cursuri de fitness de grup, inclusiv yoga, meditație ghidată și spinning.

Opțiune de Admitere 2

Cerințe pentru Viză

Locații

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Programe

Întrebări