Keystone logo
© University of Warwick
University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

University of Warwick International Foundation Programme

Introducere

Faceți primul pas perfect spre diploma de licență prin aderarea la Programul internațional de fundație Warwick (IFP).

Alegerea de a studia la Warwick înseamnă a se alătura unei universități de top la nivel mondial. Alegând să studiați la Warwick IFP, vă oferiți cel mai bun început posibil pentru studiile de licență.

Prin predare intensivă și sprijin continuu, vă puteți dezvolta încrederea în mai mult decât în studiile dumneavoastră și puteți fi pregătit să intrați în universitatea pe care o alegeți.

Puteți alege dintr-o gamă largă de domenii de studiu, care vă vor dota cu cunoștințele academice, abilitățile și abilitățile de limbă engleză de care aveți nevoie pentru a progresa către diploma de licență aleasă. De asemenea, vă veți dezvolta încrederea în sine și veți deveni parte din comunitatea noastră vibrantă aici, la Warwick.

În calitate de student Warwick IFP, veți primi o ofertă condiționată garantată dacă decideți să studiați un curs de licență relevant la Warwick după ce ați terminat programul.

De ce Warwick

Universitatea din Warwick este o universitate lider mondial Russell Group, recunoscută pe scară largă ca un lider în cercetare și educație.

Programul Warwick International Foundation Programme are o lungă istorie de ajutorare a studenților internaționali pentru a progresa în Warwick și în alte universități de top. Acesta este conceput pentru elevii de liceu din întreaga lume, ale căror programe de studii nu permit intrarea directă la studii universitare de licență în Marea Britanie - pentru mai multe detalii despre cine poate aplica pentru acest curs, vizitați cerințele noastre de intrare.

Personalul nostru de specialitate este unul dintre cele mai bune talente din acest sector. Aceștia sunt profund implicați și pasionați să vă ajute să obțineți rezultatele de care aveți nevoie. Echipa noastră va lucra cu dvs. pentru a vă asigura o tranziție fără probleme la studiile în Marea Britanie.

Studierea uneia dintre cele 10 căi academice vă permite să vă specializați în cunoașterea subiectului dumneavoastră, dezvoltând în același timp competențele academice de care aveți nevoie pentru viitorul dumneavoastră studiu de licență. Studenții IFP de la Warwick au trecut la peste 70 de cursuri de licență diferite.

Încă din prima zi, veți face parte din comunitatea noastră culturală diversă și conectată, alături de studenți din peste 30 de țări diferite. Veți face parte din Universitatea din Warwick și veți avea acces la cluburile, societățile și facilitățile noastre, în timp ce locuiți și studiați în campusul nostru frumos și sigur din inima Regatului Unit.

Motive pentru a alege Warwick IFP

 • Veți fi un student Warwick și veți experimenta viața în campus, cu cazare în campus și acces la toate facilitățile, cluburile și societățile. Avem peste 250 de societăți conduse de studenți, așa că există ceva pentru toată lumea.
 • 40 de ani de experiență în predarea de înaltă calitate și în sprijinirea studenților internaționali. Acesta este unul dintre cele mai vechi programe de fundație din lume, început în 1983.
 • Alegerea a 10 specializări predate de cadre didactice specializate.
 • Cursuri de engleză academică, adaptate la materia pe care o studiați, precum și la abilitățile dumneavoastră, pentru a vă asigura că veți obține maximum din acest program.
 • Ofertă condiționată garantată pentru o gamă largă de programe de licență Warwick atunci când finalizați IFP.
 • Studenții IFP merg mai departe studiu la Warwick și la alte universități de top. Peste 75 % dintre studenții IFP progresează în universități din grupul Russell.

Universitatea de la inima Angliei

Campusul de la Warwick este greu de bătut și este situat ideal la granița dintre West Midlands și Warwickshire. Are toate avantajele unui acces ușor la marile orașe Coventry (la doar cinci kilometri spre sud-vest), Birmingham, și centrul Londra, dar cu liniștea unui campus frumos, autonom și verde. Ne aflăm chiar în centrul Angliei, ușor de accesat cu trenul, mașina sau avionul din toate părțile Regatului Unit și din străinătate.

Campusul este situat pe aproape 300 de hectare de peisaj natural, cu lacuri, păduri și grădini frumos îngrijite în care vă puteți relaxa și evada din zumzetul campusului principal.

Facilitățile din campus sunt de clasă mondială, cu spații de predare și de învățare remarcabile, o bibliotecă deschisă 24 de ore din 24, un centru de artă și cinema, un nou sport și centru de wellness, și restaurante și cafenele.

Admitere

Entry Requirements

The Warwick IFP is designed for students who require additional study before they can join an undergraduate degree in the UK, usually because their local curriculum is not accepted for direct entry to undergraduate study.

For this reason, we do not accept students who have studied A Levels, IB Diploma, or any other qualification that allows progression directly to a UK university.

The lists below show the typical level of offers that we will make, according to the type of qualification being studied - National School Qualifications and/or International School Qualifications. All applicants are also required to show that their English language ability meets our minimum standards, as well as submit a personal statement according to our guidance.

Some of our courses have subject-specific requirements:

 • For our Finance, Mathematics and Statistics, Economics, and Computer Science courses, Mathematics is required, and you will have specific grade requirements for this subject.
 • For our Physics and Engineering IFP, Mathematics and Physics will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.
 • For our Biological Sciences and Psychology IFP, either Biology or Psychology will be required, and you will have specific grade requirements for these subjects.

International School Qualifications

 • IGCSEs/GCSEs - at least 4 subjects at grade A or above, with remaining subjects no lower than grade B
 • AS Levels - at least 3 subjects at grade B or above
 • IB Certificate - at least 5 points in all subjects taken

English Language Requirements

All applicants are required to show that their English ability is at a suitable level for their IFP course - the level required depends on which IFP course you wish to study. You do not need to have an English Language Test to apply - we can still assess you for a place on the program and if you are successful, we will issue an offer that is conditional on you submitting an acceptable English language qualification ahead of the course starting.

Several English language tests are accepted; some of the most frequently offered ones are detailed below. Applicants who require a visa to study in the UK will be required to provide a Secure English Language Test (SELT), due to the visa requirements set by the UK Government. Please note that certain English tests (including IELTS and PTE) must be taken within two years before the start of your IFP course.

Cerinte pentru viza

Este posibil să aveți nevoie de o viză pentru a studia în Marea Britanie pe Warwick IFP dacă sunteți din afara Europei și nu sunteți eligibil pentru Schema de reglementare a UE.

Dacă aveți nevoie de viză pentru a studia în Marea Britanie, atunci de obicei va trebui să aplicați prin Ruta Studenților.

Ca parte a procesului de admitere, vă vom întreba dacă aveți nevoie de viză pentru studii. Dacă o faceți, vi se va emite un număr de confirmare a acceptării pentru studii (CAS). Începem să emitem numere CAS deținătorilor de oferte necondiționate cu aproximativ trei luni înainte de începerea cursului.

Veți primi instrucțiuni complete și îndrumări de la echipa de admitere cu privire la primirea numărului dvs. CAS la momentul potrivit.

Burse și finanțare

Pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a Programului Warwick International Foundation, vom oferi mai multe burse academice candidaților remarcabili care se alătură Warwick IFP 2024-25. În total, vom avea la dispoziție 40.000 GBP de burse, cu 17 burse de acordat.

Bursele vor fi defalcate în:

 • Două (2) burse de director , de 5.000 GBP fiecare, rezervate studenților remarcabili care pot demonstra realizări academice anterioare exemplare și angajament față de studiile și gradul lor viitoare.
 • Cincisprezece (15) burse aniversare, de 2.000 GBP fiecare, bazate pe studenții care au depus declarații personale remarcabile care subliniază angajamentul lor față de studiile și diplomele viitoare.
  • 10 dintre bursele noastre de 2.000 de lire sterline vor fi rezervate studenților care aplică din China (continentală), Taiwan, Indonezia, Malaezia, Japonia, Coreea de Sud, Thailanda, Rusia, Kazahstan sau Nigeria.
  • Restul de burse de 5 aniversare sunt deschise studenților care aplică din orice regiune.

Clasamente

 • Warwick se află pe locul 10 în Marea Britanie, pe locul 19 în Europa și pe locul 64 în lume . (2023 QS World Ranking).
 • Universitatea a fost recunoscută drept cea mai bună universitate din Marea Britanie pentru calitatea predării de către „The Good University Guide”, ghidul de clasare a universităților britanice, respectat la nivel internațional, publicat de „The Sunday Times”.
 • Warwick are 20 de materii în primele zece (inclusiv Economie, Informatică, Studii de afaceri și management, Politică și Contabilitate și Finanțe) în „Ghidul universitar complet 2022”.

Locații

 • Coventry

  University of Warwick, Avon Rd, Coventry, United Kingdom, CV4 8UW, Coventry

Întrebări