Keystone logo
© WLU
West Liberty University

West Liberty University

West Liberty University

Introducere

La West Liberty University (WLU), drumul spre angajabilitate începe cu un sentiment de apartenență și comunitate. Situată în apropiere de Wheeling, Virginia de Vest, în inima unei zone metropolitane tri-statale vibrante, această universitate crede că atunci când studenții - de aproape sau de departe - sunt acceptați cu brațele deschise, ei își dezvoltă încrederea de a reuși. Procesul începe prin furnizarea unui sentiment primitor de casă. Centrul Internațional Rollie Williams asigură acest lucru prin organizarea de activități și evenimente săptămânale care oferă îmbogățire culturală pentru a facilita adaptarea și integrarea în cadrul comunității campusului.

Reprezentând 32 de țări, studenții pot alege din mai mult de 70 de specializări universitare acreditate și programe postuniversitare online și în campus. Cu toate acestea, viața în campus este un câștigător din motive evidente.

"Implicarea este cheia pentru a profita la maximum de experiența ta universitară. Există ceva pentru toată lumea, indiferent dacă interesele sunt sociale, religioase, speciale, profesionale, departamentale sau onorifice." Universitatea oferă multe oportunități de a vă implica în viața campusului cu peste 50 de organizații active.

Experiența universitară totală a WLU implică accesul 24/7 la Centrul de succes al studenților, unde studenții evoluează în membri cheie ai comunității WLU, implicându-se în programe și servicii care îi ajută să-și realizeze potențialul și pasiunea. În Centrul pentru Arte și Educație, un laborator multifațetat de învățare practică, ei explorează artele, creativitatea și tehnologia.

Centrul de scriere E. Kent și Barbara Culler Robinson îi învață să își scrie descoperirile, îmbunătățindu-și abilitățile în comunicarea scrisă - esențială pentru cei care doresc să conducă creșterea organizațională. Diploma de licență în Administrarea Afacerilor și programul MBA completează perfect acest obiectiv.

Opțiunile la fel de populare pentru cei dornici să experimenteze cultura Appalachian cu WLU includ BA în Educație Comunitară, BS în Psihologie, BS în Biologie, BA în Biologie, MS în Biologie, MA în Biologie - Zoo Science, și MA în Educație.

Universitatea West Liberty este o universitate publică de patru ani, orientată spre viitor, cu o moștenire bogată ca cea mai veche instituție de învățământ superior din Virginia de Vest. Înființată ca West Liberty Academy în 1837 (cu 26 de ani înainte ca statul să fie admis în Uniune), a fost creată pentru a răspunde nevoii de oportunități de învățământ superior la vest de Appalachian Ridge. Instituția este numită după orașul în care este situată. West Liberty a fost numit la sfârșitul secolului al XVIII-lea drept cel mai vestic punct al noii libertăți oferite prin Declarația de Independență.

Declarația de misiune

Universitatea West Liberty, înființată în 1837, a fost prima instituție de învățământ superior din Virginia de Vest. Astăzi, suntem o comunitate dinamică, incluzivă, centrată pe student, care cultivă explorarea academică, învățarea experiențială, exprimarea creativă și cetățenia globală.

WLU este o universitate publică care se angajează să ofere studenților o educație cuprinzătoare de la licență la grade avansate, servind în același timp ca principal avocat al regiunii pentru arte, educație, cercetare și oportunități economice.

Declaratie de viziune

WLU aspiră să fie un model de educație inovatoare, inclusivă și transformațională accesibilă tuturor, care are un impact pozitiv asupra societății.

Admitere

Cerințele de înscriere la colegiu ale West Liberty University sunt de către Politicile instituționale de licență ale Comisiei de politică a învățământului superior.

În plus față de aceste cerințe de înscriere la facultate, pot exista cerințe speciale pentru admiterea în programe precum Igienă dentară, Științe de laborator medical, Asistență medicală, Muzică, Formarea profesorilor, Programe Regents de licență în Arte, BLA, BAS și Studii postuniversitare.

Burse și finanțare

Burse West Liberty University

Programul West Liberty University Scholars a fost înființat pentru a atrage studenți de top. Studenții care intră în calitate de boboci începători se pot califica pentru una dintre cele trei desemnări în cadrul programului Scholars. În plus față de primirea unei burse academice de patru ani, studenții primesc și alte beneficii în cadrul acestui program.

Outside Scholarships

În fiecare an, West Liberty University acceptă nenumărați dolari în finanțare externă de burse acordate studenților noștri.

Burse și granturi din Virginia de Vest

Virginia de Vest oferă peste 100 de milioane de dolari în fiecare an în ajutor financiar pentru facultate. Făcând clic pe linkul de mai jos, studenții pot găsi toate programele de ajutor financiar sponsorizate de stat disponibile. Fondurile de stat sunt disponibile studenților care abia încep activitățile postliceale și studenților care doresc să facă o schimbare în carieră și au nevoie de o nouă acreditare.

Descoperiți Bursa West Lib

Vă rugăm să participați la una dintre zilele noastre de vizită la campus și să aveți șansa de a câștiga o bursă de 1.000 USD pentru a participa la West Liberty University . Vizitarea campusului vă permite să vedeți campusul prin ochii unui student, să întâlniți și să discutați cu profesorii și personalul, să experimentați tot ceea ce WLU are de oferit și să aveți șansa de a câștiga 1.000 USD.

Locații

  • West Liberty

    208 University Drive CU Box 101, 26074, West Liberty

Întrebări