Keystone logo
West Liberty University Bachelor of Science în justiția penală
West Liberty University

Bachelor of Science în justiția penală

West Liberty, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

26 Aug 2024

USD 8.550 / per semester *

În campus

* în afara statului / în stat: 4.358 $ / metrou: 7.118

Introducere

Justiția penală este un program din cadrul Departamentului de Științe Sociale care combină aspecte ale justiției penale, sociologiei, asistenței sociale, psihologiei, istoriei și dreptului. Studenții studiază cu o varietate de instructori cu expertiză în drept, delincvență juvenilă, consiliere, corecții, probațiune, eliberare condiționată și aplicarea legii. Studenții dezvoltă o gamă largă de abilități de comunicare prin discuții, prezentări și scriere.

Aceste competențe oferă o bază excelentă pentru cariere în aplicarea legii, probațiune, eliberare condiționată, consiliere și drept. Studenții vor experimenta prelegeri, discuții în clasă și instruire practică într-o varietate de domenii de aplicare a legii. De asemenea, studenții sunt obligați să efectueze un stagiu de două sute (200) de ore care trebuie să aibă loc în timpul unui semestru de studiu.

Caracterul distinctiv al acestui program este flexibilitatea sa. Multe cursuri sunt oferite în timpul orelor de seară pentru a veni în întâmpinarea persoanelor care lucrează. Programul oferă, de asemenea, credite de transfer pentru poliția de stat aprobată, poliția municipală / locală și absolvenții academiei de corecție. Universitatea West Liberty oferă, de asemenea, o minoritate în domeniul justiției penale.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări