Keystone logo
University of Westminster

University of Westminster

University of Westminster

SEARA DESCHISĂ POSTGRATUALE

5 iunie 2024

Introducere

University of Westminster - O universitate globală cu London Energy

  • Fii tu însuți la o universitate în care individualitatea este încurajată, diversitatea este sărbătorită și orice este posibil
  • Cu trei din patru campusuri situate în centrul Londrei, ți se va oferi oportunitatea de a dobândi abilități practice și expertiză profesională pentru viitoarea ta carieră, fiind în același timp parte dintr-o comunitate vibrantă și susținătoare. Învățați-vă cu facilitățile noastre de predare specializate într-un mediu de învățare care se concentrează pe sprijin și capacitatea de angajare .
  • Din 1838, ajutăm studenții din toate mediile să își atingă potențialul. Cu peste 19.000 de studenți din peste 160 de țări diferite, suntem mândri să fim una dintre cele mai diverse universități din Marea Britanie .
  • Relațiile noastre strânse cu angajatorii și companiile de vârf vă vor ajuta să construiți o rețea globală durabilă și să vă creșteți perspectivele de carieră. Și, ca student într-unul dintre cele mai bune orașe studențești din lume, vă puteți bucura de o gamă nesfârșită de activități sociale și culturale, de la teatre și muzică la baruri, restaurante și sport .

Locații

  • London

    University of Westminster Marylebone Road, 35, NW1 5LS, London

Întrebări