Keystone logo
University of Westminster Drept și Tehnologie LLM
University of Westminster

Drept și Tehnologie LLM

London, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.000 / per year *

În campus

* internaţional | Marea Britanie: 12.500 GBP

Postgraduate Online Open Day

Introducere

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei și a progreselor zilnice în înțelegerea științifică a problemelor care ne afectează viața de zi cu zi, societatea se schimbă într-un ritm fără precedent. Dreptul, de asemenea, este influențat de schimbările tehnologice și științifice și se confruntă cu acestea, atât în ceea ce privește schimbările în practica profesională, cât și în ceea ce privește tipul de cunoștințe și aspecte care ajung să fie reglementate și legiferate. Am conceput un curs care vă va ajuta să vă dezvoltați cunoștințele despre aspectele juridice cheie legate de dezvoltarea tehnologică și științifică.

Legea și tehnologia LLM încurajează chestionarea critică a schimbărilor tehnologice și științifice, în special în ceea ce privește dreptul. De asemenea, cursul abordează întrebări politice, sociale și etice legate de modul în care dreptul captează și utilizează schimbările din domeniul tehnologiei și al cunoașterii științifice. Relația dintre drept și tehnologie, precum și întrebările etice asociate care apar în acest domeniu, este dinamică, astfel încât acest curs își propune să vă ofere un spațiu pentru a evalua provocările actuale și a lua în considerare potențialele răspunsuri de reglementare. Acest LLM vă va dota cu abilitățile cheie de analiză și cercetare care pot fi valorificate în cadrul profesiei și dincolo de aceasta.

Predarea va avea loc printr-o combinație de învățare practică, creativă și colaborativă, precum și prin oportunități de cercetare independentă cu materiale stabilite și discuții facilitate de tutore, atât în clasă, cât și online. Cursul vă va ajuta să dobândiți și să vă concentrați asupra abilităților necesare în profesia juridică și dincolo de aceasta, ajutându-vă să vă îmbunătățiți capacitatea de angajare în domeniile legate de tehnologia juridică, cum ar fi cele referitoare la practica și inovarea juridică, etica juridică, cercetarea juridică și de politici publice, precum și conformitatea și reglementarea. De asemenea, va oferi o bază bună pentru roluri în administrația publică, munca de caritate și advocacy socială.

Motive de top pentru a studia cu noi

  • Veți explora semnificația și impactul pe care noile dezvoltări tehnologice îl au asupra dreptului prin utilizarea unor exemple de bază relevante.
  • Cursul vă va ajuta să începeți să vă implicați în chestionarea critică și etică a valorii și impactului unor astfel de evoluții într-o lume în schimbare rapidă și din ce în ce mai tehnologizată.
  • Veți avea ocazia să vă dezvoltați propria articulare a problemelor critice, fie printr-o disertație tradițională bazată pe text, fie printr-un raport bazat pe un proiect, fie printr-un design speculativ.
  • Vă veți alătura unei comunități academice vibrante și diverse în inima Londrei, care se angajează să dezvolte persoane conștiente din punct de vedere social, antreprenoriale și cu gândire critică.
  • Veți lucra cu cadre didactice universitare care se angajează în cercetări de înaltă calitate în domeniul dreptului și tehnologiei.

De ce studiați acest curs?

Predat de experți

Veți fi instruiți de cadre didactice și profesioniști de top în domeniul dreptului și al tehnologiei.

O mai mare concentrare individuală

Cursul va fi predat de către experți prin intermediul unor cursuri în grupuri mici, mentorat individual și muncă în colaborare și individuală, ceea ce va conduce la o mai mare concentrare individuală.

Locație fantastică

Veți studia în campusul nostru din centrul Londrei, ceea ce înseamnă acces ușor la cele mai bune firme de avocatură și resurse din capitală.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Furnizarea programului

Despre Școală

Întrebări