Keystone logo
Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Western Michigan University, Cooley Law School

Introducere

Despre

Universitatea de Vest Michigan Thomas M. Cooley Law School este un non-profit, facultatea de drept privat independent acreditat de către Asociația Avocaților Americani și Comisia pentru învățămînt superior.

Misiunea noastră

Misiunea Thomas M. Cooley Facultatea de Drept Universitatea de Vest Michigan este de a pregăti absolvenții săi pentru intrarea în profesia de avocat, printr-un program integrat cu bursă juridică practică ca principiu de ghidare și să se concentreze. Această misiune include asigurarea unui acces larg la cei care caută posibilitatea de a studia dreptul, solicitând în același timp că cei cărora li se oferă această oportunitate standarde academice riguroase se întâlnesc WMU-Cooley.

Istoria noastră

WMU-Cooley este un, colegiu independent absolvent de drept acreditat de către Asociația Baroului American (321 North Clark Street, Chicago, IL 60610, Tel: 312-988-5000) din anul 1975, Comisia învățămînt superior (30 North LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, Illinois 60,602-2,504 Telefon: 800-621-7440 / Fax: 312-263-0456) din 2001 și membru al Asociației Centrale de Nord. WMU-Cooley a crescut de la o școală de drept regional în Lansing, Michigan, la unul de statură națională. Noi suntem natiunile cel mai mare program de Juris Doctor și mai cuprinzător program de educație juridică acreditat part-time. O politică corectă și obiectivă de admitere și educație dur, practic, profesional legal au creat un loc important pentru WMU-Cooley printre școlile americane de drept.

Thomas M. Cooley Facultatea de Drept din Universitatea de Vest Michigan a fost fondat în 1972 de către un grup de avocați și judecători, condus de atunci Chief Justice al Curții Supreme Michigan, Thomas E. Brennan. Școala a fost numit pentru Thomas Mclntyre Cooley, un savant juridic și practica avocat al secolului al 19-lea.

WMU-Cooley Law School predă studenților cunoștințele, aptitudinile și etica necesare pentru a fi un succes în lege și un membru valoros al societății. WMU-Cooley a dezvoltat un curriculum de educație juridică și un program conceput pentru a pregăti studenții săi pentru practica de drept prin predare pe bază de experiență a abilităților de avocat. Studenții învață să aplice teoria juridică în situații în care se pot întâlni ca practica avocați. Ca parte a Planului Profesionalism WMU-Cooley, studenții Cooley sunt predate principiile Profesionalism adoptate de comunitatea Universitatea de Vest Michigan Thomas M. Cooley Facultatea de Drept.

WMU-Cooley este, de asemenea, angajamentul de a oferi o educație juridică persoanelor din toate categoriile de viață. WMU-Cooley este mândru de corpul său divers de student la nivel național și internațional în care elevii, prin intermediul unor politici de admitere corecte și obiective, au posibilitatea de a învăța legea.

Locații

  • Lansing Campus 300 S. Capitol Avenue Lansing, MI 48933, , Lansing

Întrebări