Keystone logo
Yunnan University Master of Law
Yunnan University

Master of Law

Kunming, China

2 Years

Chineză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 20.000 / per year *

În campus

* Taxă de școlarizare: 20.000 de yuani pe persoană pentru fiecare an universitar. Taxa de înscriere: 600 de yuani pe persoană.

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Fondată în 1933, Departamentul Juridic al Yunnan University a fost una dintre cele mai vechi școli juridice din zona de sud-vest a Chinei. În 1952, departamentul a fost mutat în Chongqing pe baza ajustării facultății naționale, alături de alte școli de drept, pentru a forma Colegiul de Științe Politice și Drept din Sud-Vest. În 1980, Departamentul de Drept al Yunnan University din Yunnan University fost reconstruit și a început să se înscrie în noul student în anul următor. În 1999, departamentele de drept și de drept economic ale fostului Colegiu Junior de Politică și de Drept Yunnan au fuzionat în noua Școală de Drept a Yunnan University , fiind cel mai important centru educațional și de cercetare științifică din provincia Yunnan.

Obiective

La o nouă eră a secolului XXI, Școala de Drept a Yunnan University din Yunnan University sa angajat să îmbunătățească cultivarea talentului, construcția de discipline, cercetarea științifică și serviciul în folosul comunității și, între timp, contribuie și la dezvoltarea construcției sistemului juridic.

majors

Școala are acum patru departamente, inclusiv un departament de drept teoretic și etnic, un departament al dreptului penal și antidrog, un departament al dreptului proprietății economice și intelectuale și un departament al dreptului internațional și al Asiei de sud-est, 10 birouri de predare și cercetare, 10 institute de cercetare și departamentul editorial al revistei Yunnan University of Yunnan University (ediția de lege).

Școala a organizat două specializări de licență, o știință a dreptului și o lege antidrog și a fost acreditată pentru maestrul de drept de prim nivel cu 10 specializări profesionale. De asemenea, oferă cursuri de master de drept pentru specializări de drept și non-lege și se ocupă de cultivarea candidaților de doctorat în specialitățile de drept etnic și internațional la Yunnan University .

Facultate

Școala are acum 95 de cadre didactice și administrative, dintre care 14 profesori, 35 de profesori și 26 de cadre didactice, dintre care 80 de procente au o diplomă de master sau mai mult.

Cercetare

Școala a publicat peste 200 de cărți și peste 2.000 de lucrări academice. A realizat aproape 30 de proiecte naționale la nivel național și peste 100 de proiecte de nivel provincial, câștigând numeroase premii de predare și cercetare. Un număr de profesori au primit titluri de la experți provinciali din domeniul științelor sociale.

Internaționalizarea

În ultimii ani, școala sa implicat activ în schimburi și cooperări internaționale intercollegiate și a realizat o comunicare academică aprofundată cu Universitatea din Louisville, Universitatea din Aberdeen, Universitatea din Oslo, Universitatea Leiden etc. În plus, a efectuat schimburi și instruire programe de studii postuniversitare cu Universitatea din Saarland.

Bursa de studiu

În afară de bursa de la Yunnan University , Școala de Drept oferă burse și granturi financiare pentru studenți, inclusiv fondul de educație Rongding, bursa Pan-Chen și bursa avocatului Baqian. În fiecare an, sute de studenți colegi pot primi recompensele și subvențiile.

Informatii de contact

Adresa: Cladirea legii, Campus Chenggong, Yunnan University , Colegiul Town of Chenggong District, Kunming, provincia Yunnan
E-mail: [email protected]
Tel: 86-871-65033171 (biroul facultății), 65036550 (biroul de administrație pedagogică), 65033627 (post universitar)

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • NLUD-SOAS Joint LLM / MA în justiție de mediu în Asia de Sud
    • London, Regatul Unit
  • LLM Arbitraj Internațional
    • Rotterdam, Ţările de Jos
  • LLM International Business Law
    • Rotterdam, Ţările de Jos