Keystone logo

21 Juris Doctor Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Drept interdisciplinar 2024

Filtre

Filtre

  • Juris Doctor
  • Studii de Drept
  • Studii Generale de Drept
  • Drept interdisciplinar
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Juris Doctor Programe în Studii de Drept Studii Generale de Drept Drept interdisciplinar

Un doctor Juris, numit uneori Doctor de Jurisprudență, este un grad de drept profesional în multe țări. Cercetătorii care doresc să intre în acest program trebuie să aibă deja o educație, cum ar fi o diplomă de licență sau de masterat. Studenții cu normă întreagă pot fi în măsură să finalizeze un program JD în trei ani.

Ce este un doctor Juris în dreptul interdisciplinar? Este un grad de drept profesional care se concentrează asupra rolului pe care legea îl poate juca în afara lumii legale. Concentrarea exactă poate varia de la școală la școală, dar, deseori, programele analizează rolul pe care le joacă legea în științele sociale și umaniste. Cele mai multe programe JD includ clinici, proiecte de scris, prelegeri și cursuri de înscriere încrucișată. Cursurile exacte pe care trebuie să le facă cercetătorii pot fi asemănătoare cu reglementările privind valorile mobiliare în corporații, impozitarea corporațiilor de afaceri, studiile juridice ale artelor, scrisul juridic și strategia de afaceri pentru avocați.

Studierea legii interdisciplinare poate ajuta participanții să-și îmbunătățească anumite abilități care îi pot ajuta în trecerea la examenul de bacalaureat, să reușească ca avocat și să înflorească personal. Elevii pot obține o varietate de aptitudini, inclusiv comunicare, gândire critică și rezolvarea problemelor creative.

Înainte de a aplica la un program, elevii ar putea dori să învețe despre costul unui medic Juris. Din păcate, există mulți factori care afectează școlarizarea, cum ar fi universitatea, locația, programul și tema studiului. Solicitanții trebuie să contacteze școlile direct pentru a obține o estimare.

Majoritatea studenților care intră într-un program Juris Doctor speră să devină avocați. Cu toate acestea, un JD în dreptul interdisciplinar poate duce la multe alte cariere semnificative în interiorul și în afara domeniului juridic. De exemplu, unii studenți pot deveni profesori de drept, consilieri juridici, ofițeri de brevete, cercetători și consultanți. Alți savanți pot alege să câștige o înțelegere mai bună a unui subiect, urmând o diplomă de doctorat sau certificat.

Diplomele Juris Doctor sunt oferite la numeroase universități din întreaga lume. Chiar dacă locuiți într-o zonă unde această educație nu este oferită, este posibil să vă înscrieți într-un program online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.