Keystone logo

18 Juris Doctor Programe în Studii de drept 2024

Filtre

Filtre

 • Juris Doctor
 • Studii de Drept
 • Studii Generale de Drept
 • Studii de drept
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (18)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Juris Doctor Programe în Studii de drept

  Un doctor Juris este un grad de drept profesional care pregătește în mod obișnuit elevii să ia un examen de bar. Majoritatea programelor necesită ca indivizii să fi obținut cel puțin o diplomă de licență. Un JD durează de obicei trei ani de studiu cu normă întreagă pentru a fi finalizat.

  Ce este un doctor Juris în studiile de drept? Este un program exigent și angajant care introduce studenții la complexitatea legii și încearcă să-i pregătească pentru examenul de bar. Primul an este, de obicei, petrecut învățarea unora dintre fundamentele legii, cu cursuri cum ar fi contracte, delicte, drept penal, procedură civilă, proprietate, cercetare juridică și scriere și consiliere scrisă și orală. În timp ce indivizii progresează prin program, ei pot avea mai multe șanse să-și îndrepte atenția. Elevii pot avea ocazia să privească legea dintr-o perspectivă multidisciplinară.

  Mulți studenți de drept părăsesc școala cu abilități puternice de scriere și comunicare. De asemenea, pot dezvolta abilitățile lor convingătoare. Acest lucru face, de obicei, o persoană foarte articulată și poate crește probabilitatea de a-și asigura o slujbă bine plătită.

  Multe școli publice și private din întreaga lume oferă un program de studii Juris Doctor. Acest lucru poate avea un efect semnificativ asupra prețului de școlarizare. Găsiți o școală care se potrivește nevoilor dvs. și contactați biroul de admitere pentru mai multe informații despre cursurile de școlarizare.

  Mulți persoane aleg să ia examenul de bar și să devină avocați, dar o diplomă de drept deschide și alte uși. Absolvenții pot fi calificați să urmeze o carieră în domeniul publicării, al politicii, al serviciilor publice sau al învățământului superior. Locuri de muncă pe care o persoană cu grad de JD ar putea să o dețină include judecător, magistrat, mediator, director de planificare urbană, avocat in-house, avocat de advocacy pentru mediu sau ofițer de tribunal.

  Unele cursuri Juris Doctor în Studii de Drept pot fi disponibile într-un format online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.