Keystone logo

9 Drept Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării 2024

Filtre

Filtre

  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Dreptul imigrării
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Drept Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării

Ce este Legea imigrării?
Dreptul imigrației este un domeniu de drept care guvernează procesul de imigrare, inclusiv admiterea și îndepărtarea cetățenilor străini dintr-o țară. Acesta acoperă, de asemenea, drepturile și obligațiile imigranților și drepturile și obligațiile țărilor în care aceștia migrează.

Ce locuri de muncă pot obține în Legea imigrației?
Dreptul imigrației este un domeniu în creștere și există multe oportunități pentru avocații specializați în el. Unele locuri de muncă disponibile în acest domeniu includ avocat pentru imigrare, avocat pentru azil, judecător pentru imigrare, agent sau ofițer de imigrare, agent de patrulă de frontieră, ofițer de vamă și protecție a frontierei și ofițer de deportare.

De ce este important să studiezi Legea imigrației?
Dreptul imigrației este un domeniu important al dreptului deoarece guvernează unul dintre cele mai fundamentale aspecte ale vieții umane: mișcarea. Este, de asemenea, un domeniu în creștere, deoarece numărul imigranților din întreaga lume continuă să crească.

Ce voi studia în timpul licenței în Dreptul Imigrării?
Veți studia diverse subiecte legate de legea imigrației, inclusiv starea actuală a legii imigrației, diferite tipuri de vize disponibile imigranților, procesul de solicitare a vizei și drepturile imigranților în diferite țări.