Keystone logo

11 LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Criminologie 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de drept penal
  • Criminologie
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Criminologie

Pentru cei care desfășoară o carieră în drept, un licență de drept (LLB) permite majoritatea absolvenților să practice legea în funcție de țară. Cursurile academice pun bazele înțelegerii legii și oferă abilitățile necesare pentru practica legii.

Ce este o LLB în criminologie? Cursurile se concentrează pe lege cu o aplicație în lumea reală. Elevii vor învăța bazele fundamentale ale dreptului și criminologiei, precum și etica, conceptele juridice și sistemele juridice. Cursurile îi învață pe psihologi, pe drepturile omului și pe sociologi să-i pregătească pentru viață care lucrează cu mentalitatea criminală. Unele programe oferă posibilitatea de a studia în străinătate. Programele durează doar trei ani și până la finalizarea a șase ani.

Competențele analitice și gândirea critică sunt componentele necesare ale gradului, dar pot, de asemenea, ajuta elevii din afara forței de muncă în relațiile lor interpersonale și deciziile generale de viață. O înțelegere profundă a legii ajută participanții la program să înțeleagă peisajul politic general și să ofere o înțelegere generală a celorlalți.

Elevii ar trebui să-și petreacă timpul cercetând costurile participării la programele LLB alese și ale elementelor suplimentare, inclusiv în camere și la bord. Costul va varia în funcție de instituție și locație.

Absolvenții cu LLB în criminologie au devenit avocați penale, însă mulți au urmat cariere în colaborare cu organele de drept pentru a prinde infractorii și a rezolva cazuri. Unele posturi potențiale includ includerea unui criminolog, ofițer de eliberare condiționată sau de probă, a unui detectiv de poliție și a unui tehnician de medicină legală. Absolvenții au ales chiar să-și urmeze cariera în străinătate, bucurându-se de tot ceea ce comunitatea internațională are de oferit. Cele mai multe oportunități de angajare oferă absolvenților șansa de a menține comunitățile în siguranță și de ai ajuta pe alții.

Elevii au posibilitatea de a alege între instruirea în campus sau flexibilitatea unei sali de clasă online pentru a-și finaliza studiile. Începeți pașii următori cu o căutare a programului dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.