Keystone logo

Filtre

 • LLB
 • Studii de Drept
 • Studii de drept administrativ
 • Drept și reglementare
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (8)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

8 LLB Programe în Drept și reglementare 2024

  LLB Programe în Drept și reglementare

  În funcție de țara în care se oferă gradul, un LLB poate fi desemnat ca "LL.B ", un acronim pentru Bachelor of legi sau Legum latină Baccalaureus. Acesta este considerat un grad profesional pentru prima dată în cea mai mare parte de jurisdicțiile de drept comun.

  Ce face un LLB în Drept și Regulamentul constau din?

  Un LLB în Drept și Regulamentul este un grad Legea de licență, care permite studentului flexibilitatea de a combina studiul lor de drept cu o altă disciplină, cum ar fi științe politice, comunicare, afaceri, economie, criminologie sau de management.

  Care sunt beneficiile unui LLB în Drept și Regulamentul?

  Programe LLB se concentreze pe pregătirea studenților pentru a deveni un avocat, avocat, sau avocat, și, astfel, să se concentreze, de obicei, cu privire la diferite module de bază (de exemplu,: Dreptul contractual, dreptul constituțional, dreptul penal, etc) Bachelor de studenti la drept poate lua, de asemenea, cursuri de drept societate, drept de imigrare, dreptul proprietății intelectuale, drepturile omului, politica internațională, mass-media, de afaceri, și mai mult.

  Cât costă să ia un LLB în Drept și Regulamentul?

  Costurile unei LLB în Drept și Regulamentul pot varia foarte mult de la o universitate la alta. Prețul pentru o-trei sau patru ani de diplomă de licență Legea va depinde, de asemenea, pe unde studiile de studenți din țară sau zonă. Modul de studiu - cum ar fi, de învățare la distanță on-line sau pe campus - poate afecta un elev 's capacitatea de a lucra și de studiu în același timp.

  În cazul în care pentru a studia un LLB în Drept și Regulamentul?

  LLB în Drept și programele de regulament sunt oferite la universități din țările de drept cele mai comune, inclusiv Australia, Canada, Malaezia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, și mult mai mult. Programe de LLB sunt oferite la universități din întreaga lume, cum ar fi Brazilia, Germania, Italia, Norvegia, Statele Unite ale Americii și multe altele.

  Cum să se înscrie într-un LLB i n Legea și Regulamentul?

  Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb.