Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Licențe în Drept  (LLB) Programe în Drept corporativ 2023

1 LLB Programe în Drept corporativ 2023

overview

O LLB este o diplomă de licență oferită în jurisdicțiile cele mai comune. Este o diplomă de drept care pregătește studenții pentru formare continuă pentru a deveni solicitant sau avocat. Un JD este un grad similar oferit în Statele Unite și Canada.

Ce este LLB în Dreptul Corporativ? Acest program de gradul combină rigorile intelectuale asociate cu o calificare de gradul de drept cu accent și de conștientizare comercială. Elevii pot lua studii fundamentale în drept, precum și cursuri în drept comercial și de afaceri. Cursurile ar putea include dreptul penal, legea contractelor, practica dreptului societăților comerciale și a parteneriatului, dreptul internațional și dreptul comercial și de protecție a consumatorilor. Elevii pot avea, de asemenea, posibilitatea de a participa la activități extrașcolare, cum ar fi dezbaterile legale și legea.

Mulți studenți dezvoltă abilități puternice de scriere și comunicare. Acest lucru le-ar putea permite să redacteze CV-uri mai bune care să le ofere oportunități de a obține mai multe interviuri de angajare. Studenții pot dobândi, de asemenea, abilități analitice avansate.

Câștigarea unui LLB în dreptul corporatist poate dura de la trei la patru ani, în funcție de program. Studenții potențiali ar trebui să caute diferite instituții și să găsească un program care să le acționeze. Biroul de admitere la școală poate oferi mai multe informații privind costurile de școlarizare.

Absolvenții sunt de obicei pregătiți să continue o carieră în profesia de avocat. Ele pot, de asemenea, să se găsească echipate pentru o carieră de succes într-o varietate de întreprinderi, întreprinderi, servicii publice sau ocuparea forței de muncă din sectorul terțiar. Câștigarea unui LLB este de obicei unul dintre primii pași pentru a deveni avocat sau avocat. Alte căi de carieră ar putea include un funcționar al barristerului, un conveyancer licențiat, un paralegal, un agent de resurse umane sau un agent de brokeraj.

Un LLB în drept corporativ poate fi studiat la o varietate de universități. Unele cursuri pot fi disponibile online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Drept corporativ
fields_of_study
  • Studii de Drept (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study