Keystone logo

7 LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Drept european
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept național Drept european

Elevii câștigului salarial un LLB în Drept european vor fi competenți în înțelegerea sistemele juridice ale țărilor din Uniunea Europeană, precum și țările din afara UE (Islanda, Norvegia și Elveția, de exemplu). Programe care să cuprindă un grad de Drept European va sublinia, de asemenea, aspecte ale dreptului internațional, legile maritime și sisteme sociale / economice ale țărilor europene.

Ce este Legea european?

Legislația europeană se concentrează în mod fundamental cu privire la setul de legi care guvernează țările Uniunii Europene. Deși nu constituție formală nu a fost încă să fie codificat de către Uniunea Europeană, tratatele au fost puse în aplicare care prevăd reglementările UE menite să funcționeze în calitate de legi codificate. Aceste tratate delimita, de asemenea, liniile directoare, numite directive și regulamente, atunci când este necesar, crearea de noi legi.

Ce face un LLB în Drept european format din?

Curtea Europeană de Justiție este responsabil pentru interpretările oficiale ale dreptului Uniunii Europene și decide dacă măsurile luate de UE sunt legale și valabile. Elevii câștigului salarial un LLB în Drept European va trebui să ia cursuri de care se ocupă cu studii de drept caz care implică decizii luate de Curtea Europeană de Justiție, precum și adjudecări caz importante făcute de diferite țări ale UE.

Care sunt cerințele pentru un LLB în Drept European?

În plus față de cursuri tradiționale, care cuprind cursuri de un program tipic LLB, studenții care doresc să câștige un LLB în legislația europeană va trebui să ia un curs de limbă, la "B2 " nivelul (stabilit de către Consiliul Europei, Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi).De asemenea, este recomandat ca elevii să dobândească o înțelegere rudimentară a limbii polone la nivel desemnat "A1 ", de către Consiliul Europei a cerințelor 's limbă.

Care cariera cu un LLB în Drept european?

Persoanele fizice care dețin un LLB în Drept European sunt calificate pentru a obține imediat ocupării forței de muncă în țara în care a obținut diploma lor. De lucru în alte județe europene, în general, necesită avocatul trece un examen bar specific țării sau alt test care permite el / ea pentru a practica în mod legal drept în această țară. Deoarece legislația UE este destul de uniform, procesul de obținere a permisiunii de a lucra ca avocat în diferite țări europene, nu este consumatoare de timp sau dificil.

Salariile câștigate de către deținătorii de un LLB în Drept european sunt mai mari decât salariile tradiționale LLB din cauza necesității ca avocatul să fie familiarizat cu legile speciale specifice pentru țările europene.