Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 21 Licențe în Drept  (LLB) Programe în Dreptul afacerilor 2024

21 LLB Programe în Dreptul afacerilor 2024

Prezentare generală

Având în vedere LLB în Drept de afaceri? Ia să știu de ce sa se ​​astepte de la acest program înainte de a începe.

Ce este o lege de afaceri LLB?

Un LLB este un program de gradul care se concentrează pe lege care se referă la industria comercial. Este un tip de aplicație viața reală a legii.

Care sunt beneficiile de a lua un LLB în Drept de afaceri?

Pentru persoanele care sunt în căutarea de a lucra într-o aplicație comercială sau de afaceri cu educația lor de lege, acest program de grad este o alegere bună. Acesta oferă o conexiune mai bună a componentelor aplicabile ale dreptului care se aplică pentru mediul de afaceri, ceea ce le face mai potrivite pentru teren. Acest lucru se încheie până care duce la un salariu mai bun.

Cât de mult costă să ia un LLB în Drept de afaceri?

Costul acestui program de studii va varia în mod semnificativ. Cu toate acestea, nu-l ajuta sa ia acest program de gradul loc de a lua un program de gradul separat atât pentru afaceri cât și de drept.

Care sunt cerințele pentru un LLB în Drept de afaceri?

În multe cazuri, elevii trebuie să se califice pentru aceste programe, prin acceptarea în program. Cerințe educaționale, inclusiv medii punct de grad și de acceptare în program, sunt de multe ori este necesar. Studenții, în general, nevoie pentru a finaliza lor de licență 's grad pentru a se califica.

Ce fel de cariera puteți aștepta cu un LLB în Drept de afaceri?

Cei care lucrează în acest domeniu pot lucra într-o practică legală. Cu toate acestea, este mult mai comun pentru aceste persoane pentru a lucra în cadrul firmelor mari de afaceri care oferă pentru nevoile de afaceri care.

LLB în Dreptul Afacerilor Online

Obținerea un LLB în Dreptul Afacerilor on-line este o opțiune. Acesta oferă flexibilitatea elevii trebuie să studieze și să trăiască și să lucreze în viața lor din afara. Este o modalitate cheie de a promova un burlac grad 's într-un grad mult mai productiv.

&nbsp

Cum să se înscrie într-un LLB în Drept de afaceri?

Dacă sunteți interesat de o diplomă în drept, dar au o legătură cu domeniul de afaceri LLB în Drept de afaceri este potrivit pentru tine.Caută pentru programul de mai jos și să contactați direct biroul de admitere al școlii de alegerea ta prin completarea formularului de plumb

Citeste mai mult

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (21)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu