Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Licențe în Drept  (LLB) Programe în Dreptul afacerilor în Baden-Baden, Germania 2024

1 LLB Programe în Dreptul afacerilor în Baden-Baden, Germania 2024

Prezentare generală

Baden-Württemberg este un stat în Germania, care are peste 10 de milioane de oameni. Aceasta este împărțită în 35 de districte și are 9 orașe independente. Statul are de a avea unele dintre universitățile cele mai renumite si mai vechi, care au un statut de prestigiu din Germania.

Ce este dreptul afacerilor?

Dreptul afacerilor este studiul dreptului așa cum se aplică operațiunilor comerciale. Aceasta include formarea și funcționarea afacerilor, vânzarea și cumpărarea de bunuri și servicii, dreptul contractelor, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale. Întreprinderile trebuie să respecte o varietate de legi pentru a funcționa, iar diplomele de drept al afacerilor îi pot învăța pe studenți cum să rămână în conformitate cu legea, protejând în același timp interesele companiei lor.

Care sunt carierele în Dreptul Afacerilor?

Există multe tipuri de cariere în drept de afaceri, de la lucru ca consilier intern pentru o companie până la a fi partener într-o firmă de avocatură. Avocații de afaceri pot lucra și pentru guvern sau pot fi implicați în politică. Unii avocați de afaceri își înființează propriile firme sau devin profesori la facultăți de drept.

De ce este important să studiezi Dreptul Afacerilor?

Diplomele de drept al afacerilor pot oferi studenților o bază solidă în domeniul afacerilor, dreptului contractelor și alte subiecte juridice. Aceste cunoștințe pot fi utile pentru studenții care doresc să își înceapă propriile afaceri, să lucreze în lumea afacerilor sau să devină avocați corporativi. Cursurile de drept al afacerilor învață, de asemenea, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor, care sunt valoroase în orice domeniu.

Ce sunt diplomele de Drept al Afacerilor?

Există o varietate de grade de drept al afacerilor disponibile, de la grade de asociat la grade de doctorat. Majoritatea diplomelor de drept al afacerilor vor acoperi subiecte precum dreptul contractelor, organizațiile de afaceri, delictele și dreptul proprietății intelectuale. Unele diplome de drept al afacerilor se concentrează, de asemenea, pe un domeniu specific de drept, cum ar fi impozitarea sau legea valorilor mobiliare.

Germania este o destinație excelentă pentru scholarsand internațională are un sistem de înaltă calitate de învățământ superior. Valoarea acestui nivel de educație a fost îmbunătățită prin economie puternica Germania 's. Studenții străini se bucură de condiții excelente de viață într-un mediu securizat și sigur. Berlin este capitala.

După completarea unei educații universitare, studenții trebuie să urmeze un program de LLB pentru a putea lucra efectiv în domeniul dreptului. Acest program durează de obicei trei sau patru ani pentru a fi terminat.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLB
  • Germania
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
  • Baden-Baden
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu