Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 118 Licențe în Drept  (LLB) Programe în Studii de drept 2023

118 LLB Programe în Studii de drept 2023

Prezentare generală

Bachelor of Laws sau LLB este o diplomă de licență specializată în domeniul dreptului. Persoanele care obțin acest grad dobândesc cunoștințe despre diverse subsecțiuni ale profesiei de avocat și adesea aleg dintr-o serie de căi de carieră diferite.

Ce este o LLB în studiile de drept? Acest grad hones abilitățile intelectuale și practice ale unui student pentru a funcționa cu succes în profesia de avocat. Mulți studenți își încep carierele juridice ca parte a schemei de studii. Unele programe oferă posibilitatea de a alege o arie de specializare bazată pe tipuri de lege, iar altele oferă oportunități de studiu în străinătate pentru a adăuga o componentă internațională materialului. Elevii pot studia subiecte cum ar fi dreptul penal și dreptul contractual, dreptul societăților comerciale, dreptul delictual, precum și competențele și procesele juridice.

Elevii care studiază legea pot dobândi abilități esențiale de viață, cum ar fi abilități avansate de comunicare, abilități de cercetare și scriere și capacitatea de a analiza și raționa în diferite situații. Aceste abilități nu numai că duc la o viață profesională reușită, ci, de asemenea, sporesc viața la nivel personal.

Există mulți jucători care determină costul unui LLB, inclusiv locația și școala individuală. LLB în Studii de Drept poate dura de la trei la patru ani pentru a finaliza dacă studiază cu normă întreagă.

Gradul de studii de drept este adesea primul pas spre a deveni avocat, iar mulți destinatari fac acest lucru. Cu toate acestea, există alte oportunități de carieră deschise elevilor în acest program. Unii muncesc într-o capacitate juridică pentru corporații sau agenții guvernamentale. Alți absolvenți lucrează în roluri în domeniul resurselor umane sau continuă să predea la nivel secundar sau colegial. Un cadru juridic poate ajuta absolvenții să lucreze în cadrul agențiilor militare sau de aplicare a legii. Datorită setului variat de calificări învățate, absolvenții unei LLB în Studii de Drept au adesea o varietate de opțiuni de carieră din care să aleagă.

Există o multitudine de universități care oferă LLB în Studii de Drept, fie că sunt instituții locale sau online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de drept
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (118)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu