Keystone logo

9 LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept național 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (9)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept național

Bachelor of Laws este o diplomă de licență care se concentrează pe domeniul dreptului. Acesta poate servi ca un prim premiu profesional, dar în unele țări, studenții trebuie să aibă un alt grad înainte de a fi admiși într-un program LLB.

Ce este o LLB în studiile de drept național? Este o privire de licență asupra legalității unei anumite națiuni. Accentul național poate fi ales de student sau de școală. Unele programe de drept național ar putea chiar să privească rolul pe care îl joacă legea în relația dintre țări. Deoarece această arie de studiu este diversă, este greu să știți exact ce cursuri vor lua cursanții. Este de așteptat ca participanții să adopte sistemul juridic civil și sistemele juridice, sistemele juridice comparative, sistemele juridice europene, dreptul muncii și dreptul muncii, dreptul familiei și justiția familială.

Studierea legislației naționale îi ajută pe participanți să-și îmbunătățească gândirea, organizarea și abilitățile de comunicare critice. În timp ce aceste abilități sunt adesea căutate de angajatori, ele pot, de asemenea, ajuta absolvenții să aibă o viață personală mai reușită.

Costul unui LLB poate varia foarte mult de la o școală la alta. Adesea, durata programului joacă un rol important în școlarizare. Poate dura trei sau patru ani pentru a finaliza un LLB.

Elevii care câștigă un LLB în studiile de drept național pot alege să-și continue studiile prin intermediul unui program de masterat pentru a obține acces la o gamă mai largă de oportunități de carieră. Cu toate acestea, un LLB poate duce la o carieră semnificativă ca avocat, cercetător junior, analist de politică, jurnalist legal, avocat, avocat sau consilier juridic. De asemenea, este important să rețineți că mulți absolvenți ajung să lucreze la firme de avocatură, organizații nonprofit, agenții guvernamentale și organizații internaționale.

Un LLB este disponibil în multe părți ale lumii, inclusiv Anglia, Scoția, Japonia și Africa de Sud. Indiferent unde locuiți, puteți să vă înscrieți în acest program prin cursuri online. Pentru a afla mai multe, căutați programul mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere.