Keystone logo

16 LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept penal 2024

Filtre

Filtre

  • LLB
  • Studii de Drept
  • Studii de drept penal
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (16)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLB Programe în Studii de Drept Studii de drept penal

Un LLB, sau Bachelor of Laws, este un program de licență care pregătește studenții pentru o profesie în domeniul juridic. Absolvenții își găsesc adesea locul de muncă într-o varietate de profesii juridice și deseori urmăresc formarea continuă pentru a spori oportunitățile profesionale și avansarea.

Ce este o LLB în studiile de drept penal? Acest program de diplomă de calificare, axat pe principiile dreptului penal, urmărește să ofere o înțelegere solidă a comportamentului criminal și a precedentelor juridice. Elevii studiază subiecte precum dreptul delictual, legea contractelor, criminalitatea și societatea, pedeapsa și justiția, sociologia și ancheta penală. Cursurile, adesea învățate să fie experți în domeniile lor respective, își propune să ofere un fundament în drept și criminologie. Acest program de gradul se potrivește bine mediilor de învățare online, precum și abordărilor tradiționale.

Enrollees în acest program de obicei învață competențe avansate de cercetare, permițându-le să înțeleagă mai bine subiecte complexe la domiciliu și în viața profesională. Ei învață în mod obișnuit procedurile din practica instanțelor judecătorești și au o bună înțelegere a cauzelor sociale ale comportamentului criminal, abilități care ar putea fi necesare pentru avansarea profesională.

Costurile pentru taxele de școlarizare, cărți și materiale pot fluctua de la program la program. Studenții potențiali trebuie să contacteze biroul registratorului pentru detalii specifice privind ajutorul financiar și cheltuielile de program.

Cercetătorii care urmăresc o diplomă în studii penale pot să-și găsească locul de muncă într-o varietate de locuri. Angajatorii precum curțile, închisorile, închisorile, universitățile, resursele umane și organizațiile de consiliere găsesc de multe ori abilitățile și cunoștințele absolvenților dezirabile. Pozițiile specifice ar putea include ofițer de parole, avocat proces, procuror, director resurse umane și consilier. De asemenea, absolvenții continuă să continue studiile în domeniul dreptului și al criminalității, sporind perspectivele de angajare.

O LLB în Studii de Drept Penal este oferită de numeroase universități la nivel global. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.