Keystone logo

64 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept administrativ Drept și reglementare 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept administrativ
  • Drept și reglementare
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (64)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept administrativ Drept și reglementare

În mod obișnuit disponibil pentru studenții cu studii anterioare în drept sau în domenii conexe, un LLM este un curs postuniversitar de studiu. Deoarece acest tip de grad este considerat avansat, mulți studenți îl urmăresc pentru a deschide noi căi de angajare.

Ce este un LLM în drept și reglementare? În mod obișnuit, se concentrează asupra problemelor guvernelor și organismelor de reglementare, programele în drept și reglementare sunt concepute, în mod obișnuit, pentru a oferi o examinare intensivă și aprofundată a fundațiilor juridice, permițând în același timp studenților să se specializeze în funcție de interesul personal. Confruntate cu stadiul problemelor contemporane, majoritatea cercetătorilor sunt expuși la mai multe specialități juridice, cum ar fi dreptul penal, mediul, sănătatea și asigurările. În funcție de instituție, este posibil ca studenții să fie nevoiți să declare un domeniu specific de interes pentru cursurile elective sau să rămână generalisti, dezvoltând o înțelegere largă și complexă a legilor specifice țării gazdă a universității.

Gândirea multidisciplinară, abilitățile riguroase de cercetare și aptitudinile bune dezvoltate sunt doar câteva din talentele pe care absolvenții le pot dezvolta. Nu numai că aceste abilități deschid o gamă largă de oportunități de carieră, dar pot fi, de asemenea, esențiale pentru dezvoltarea personală a unui student.

Durata înscrierii, localizarea instituției și statutul de rezidență sunt doar câțiva dintre factorii care pot afecta școlarizarea. Elevii interesați să urmeze o LLM sunt încurajați să se adreseze școlilor lor de alegere pentru informații despre buget.

Oportunitățile oferite de un LLM în domeniul dreptului și al reglementării pot fi găsite la nivel local sau în străinătate. Premiate pentru cunoștințele lor bine rotunjite, cercetătorii de succes din acest domeniu pot continua să susțină astfel de titluri de locuri de muncă ca avocat asociat, asociat străin, avocat intern sau ofițer de conformitate. Cu toate acestea, disponibilitatea posturilor poate fi condiționată de finalizarea cu succes a examenelor speciale, în special pentru cei care doresc să practice legea în afara zonei lor natale. Alte industrii potențiale pot include cariere în administrația publică ca grefieri, asistenți juridici și juriști.

Disponibil pe scară largă în setări virtuale și globale, LLM în domeniul dreptului și al reglementării poate fi câștigat cu normă întreagă sau cu normă întreagă pentru a vă satisface nevoile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.