Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 52 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Drept corporativ 2024

52 LLM Programe în Drept corporativ 2024

Prezentare generală

Un Master of Laws sau LLM este de obicei un grad de un an urmărit de studenții care doresc o certificare avansată în domeniul dreptului. În funcție de instituție, elevii pot fi obligați să completeze o teză înainte de absolvire.

Ce este un LLM în Dreptul Corporativ? În ceea ce privește practica și reglementarea afacerilor, programele de drept corporativ conțin adesea o probă bogată de cursuri de finanțe, precum și studii juridice intensive. Domeniile comune de studiu includ fuziuni și achiziții, tranzacții transfrontaliere, capital de risc, contabilitate și fiscalitate. Majoritatea programelor, dar nu toate, au o componentă internațională și studenții pot avea opțiunea de a se specializa în domenii precum legislația bancară, tranzacțională sau de investiții.

Instruiți individual atât în ​​afaceri, cât și în drept, elevii pot obține multe abilități pentru a le ajuta să se dezvolte atât profesional cât și personal. Pe lângă înțelegerea avansată a politicilor economice, absolvenții afișează adesea abilități superioare de negociere și raționament.

Taxele asociate cu urmărirea unui LLM în Dreptul Corporației pot fluctua foarte mult între programe. Adesea, cea mai bună modalitate de a vă măsura costurile potențiale este să contactați coordonatorii de programe pentru mai multe informații.

Corporațiile își extind în mod regulat acoperirea dincolo de frontierele naționale, făcând astfel un domeniu bogat de oportunități pentru specialiștii din domeniul dreptului corporatist. În timp ce cel mai frecvent găsite de lucru în cadrul întreprinderilor mai mari ca avocat juridic, specialiști în managementul riscului și analiști de strategie corporativă, există multe alte domenii de drept disponibile absolvenților. Agenții imobiliari, consultanți și firme private sunt alte domenii populare de ocupare a forței de muncă pentru profesioniștii instruiți în dreptul societăților comerciale, în care pot împrumuta avantajele lor avansate în afaceri și expertiza juridică pentru a facilita tranzacțiile transfrontaliere sensibile.

Deseori orientate spre învățarea internațională, programele pentru o LLM în Dreptul Corporativ sunt disponibile din mai multe țări diferite din lume și vă pot permite să vă finalizați educația printr-un mediu virtual. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Drept corporativ
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (52)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu