Keystone logo

22 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept economic Drept fiscal 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept economic
  • Drept fiscal
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (22)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept economic Drept fiscal

LLM în Drept fiscal este acordat celor care termina un program academic riguros în legile și reglementările din jur impozitare. Ca drept fiscal joaca un rol important atât în ​​afaceri și planificarea financiară individuale, acest grad este considerat extrem de valoros.

&nbsp

Mulți studenți potențiali începe cu întrebarea, ce este o LLM în Drept fiscal? Acesta este un grad legal absolvent care oferă studenților cu o cunoaștere detaliată a domeniului de drept fiscal. Printre domeniile de studiu de obicei incluse în planul de învățământ pentru un LLM în Drept fiscal sunt de planificare imobiliare, fiscalitate internațională, precum și de stat și impozitele locale. Unele programe LLM oferă certificate în domenii de studiu pentru a demonstra că un elev a câștigat un anumit expertiză în focalizare.

&nbsp

Beneficiile de a obține un LLM în drept fiscal sunt numeroase, ca impozitarea este un domeniu care este parte integrantă a multor alte domenii ale dreptului.Absolvenții lăsa aceste programe în calitate de experți într-un domeniu cerere mare, și, ca atare, sunt capabili de a se stabili contribuitori ca valoare într-o varietate de setări de locuri de muncă.

&nbsp

Costul unei LLM în Drept fiscal va depinde de instituție, țara și timpul prevăzut pentru finalizare. Candidații Programul ar trebui să fie sigur de a contacta instituțiile specifice pentru a determina cât de mult gradul va costa pentru a finaliza.

&nbsp

Expertiză în dreptul fiscal a fost întotdeauna de prim rang pentru că impozitarea este un aspect important al unui număr de domenii juridice, inclusiv de planificare imobiliare, asociațiile de afaceri și de drept valori mobiliare. Din acest motiv, cei care dețin un LLM în Drept fiscal au un număr de oportunități de angajare disponibile pentru ei. Ei pot alege să intre în cabinet privat, ei pot găsi locuri de muncă cu entități guvernamentale, sau pot opta pentru a lua poziții în calitate de consilier in-house pentru marile corporații.

&nbsp

Instituțiile de învățământ din întreaga lume oferă LLM în Drept fiscal, și este ușor de aplicat on-line. Începeți căutarea lua o privire la lista programului, si sa te porni spre un drum interesant și provocator nouă carieră. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.