Keystone logo

14 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Drept penal 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept penal
  • Drept penal
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (14)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept penal Drept penal

Înainte ca un student să-și poată asigura o carieră profesională în drept, el sau ea trebuie de obicei să obțină o diplomă de Master of Laws. Acest tip de diplomă avansată este destinat elevilor care caută o educație intensivă în domeniul dreptului. Mulți dintre acești studenți dețin deja o diplomă de licență în drept.

Ce este un LLM în dreptul penal? Dreptul penal este domeniul specializat de drept care se concentrează asupra criminalității și a repercusiunilor sale juridice. Acest tip de program de gradul explorează de obicei subiecții de medicină legală, cauzalitate, infracțiuni, taxe și mai mult pentru a pregăti în mod corespunzător studenții pentru un viitor în sistemul de justiție penală. Elevii ar trebui să înțeleagă teoriile și conceptele din spatele dreptului penal prin studierea unor cursuri precum filozofia dreptului penal, crima organizată, criminalizarea, tipurile de infracțiuni, procesul penal și multe altele.

Mulți angajatori din diferite industrii consideră că studenții cu studii superioare în domeniul dreptului penal prezintă un ansamblu de trăsături și caracteristici utile. Acești studenți tind să aibă abilități puternice de negociere în plus față de abilitățile avansate de comunicare. În plus, elevii din acest domeniu prezintă de obicei un talent pentru o gândire critică și aprofundată.

Costul obținerii unui grad de drept penal poate varia de la o universitate la alta. Numărul de cursuri solicitate, tipul de program de studii, localizarea școlii și alți factori pot influența toate cheltuielile de școlarizare. Un student poate obține chiar și ajutor financiar, burse sau oportunități de studiu pentru a compensa costul.

Absolvenții cu diplomă de drept penal pot urmări o varietate de cariere în sectorul privat și public. Pentru a deveni un avocat licențiat, elevii pot lua examenul local de licențiere și pot lucra pentru agenții guvernamentale sau firme private. Studentul poate, de asemenea, să-și desfășoare activitatea ca analist la laboratorul de criminalitate, supraveghetor al scenei de criminalitate, specialist în prevenire, investigator penal și multe altele.

Numeroase universități din întreaga lume oferă un grad de LLM. Pentru acest tip de grad, mulți studenți aleg să studieze la nivel local, deși pot fi disponibile și opțiuni internaționale. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.