Keystone logo

2 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept civil Drept privat 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept civil
  • Drept privat
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept civil Drept privat

Un Master of Laws, sau LLM., Ia majoritatea savanților între unu și doi ani pentru a finaliza, în așteptarea statutului de înscriere. Spre deosebire de alte grade postuniversitare, majoritatea programelor LLM nu necesită examene de admitere înainte de admitere.

Elevii care se gândesc să-și specializeze cunoștințele juridice se întreabă: "Ce este LLM în dreptul privat?" Cei care studiază și practică dreptul privat se ocupă de relațiile juridice dintre indivizi. Ca atare, zonele de interes tind să includă, dar nu se limitează la acestea: proprietatea, familia, succesiunea și legile contractuale. Dezvoltarea strategiilor tactice și meditației este adesea o componentă critică a studierii dreptului privat, deoarece mulți studenți vor continua să interacționeze direct cu clienții și să soluționeze litigiile dintre cetățeni atât în ​​interiorul cât și în afara sălilor de judecată.

Studenții de succes au tendința de a fi negociatori remarcabili cu stilouri de cercetare bine dezvoltate și abilități analitice. Aceste trăsături nu sunt doar foarte de dorit pe piața muncii, ci pot oferi, de asemenea, un avantaj deosebit pentru gestionarea disputelor și a finanțelor personale.

Starea înscrierii și lungimea totală a programului afectează adesea prețul câștigului unui LLM în drept privat. Alți factori potențiali includ taxele de recitare și țara de origine a studentului. Elevii ar trebui să ia în considerare costul de participare pentru fiecare program pentru a asigura că programul îndeplinește cel mai bine nevoile lor financiare.

În combinație cu un doctor Juris sau LLB, perspectivele de lucru pentru studenți sunt expansive și în continuă creștere. Deși o mare parte a dreptului privat se concentrează asupra litigiilor individual-individuale, mulți absolvenți cu specialitate în drept privat pot găsi locuri de muncă în sectorul comercial ca asociați corporativi, supraveghetori juridici, consilieri corporativi și manageri de contract. Alte posturi potențial disponibile, dintre care unele pot necesita grade profesionale suplimentare, includ avocați pentru divorț, paralegali, asistenți juridici, planificatori de proprietăți, consilieri de încredere și manageri de afaceri juridice.

Dreptul privat tinde să se concentreze pe scară națională și, prin urmare, programele, deși abundente la nivel global, necesită adesea cel puțin parțial participarea în persoană pentru a vă câștiga LLM în dreptul privat. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.