Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 25 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Dreptul afacerilor în Regatul Unit 2023

25 LLM Programe în Dreptul afacerilor în Regatul Unit 2023

Prezentare generală

Ce este dreptul afacerilor?

Dreptul afacerilor este studiul dreptului așa cum se aplică operațiunilor comerciale. Aceasta include formarea și funcționarea afacerilor, vânzarea și cumpărarea de bunuri și servicii, dreptul contractelor, dreptul muncii și dreptul proprietății intelectuale. Întreprinderile trebuie să respecte o varietate de legi pentru a funcționa, iar diplomele de drept al afacerilor îi pot învăța pe studenți cum să rămână în conformitate cu legea, protejând în același timp interesele companiei lor.

Care sunt carierele în Dreptul Afacerilor?

Există multe tipuri de cariere în drept de afaceri, de la lucru ca consilier intern pentru o companie până la a fi partener într-o firmă de avocatură. Avocații de afaceri pot lucra și pentru guvern sau pot fi implicați în politică. Unii avocați de afaceri își înființează propriile firme sau devin profesori la facultăți de drept.

De ce este important să studiezi Dreptul Afacerilor?

Diplomele de drept al afacerilor pot oferi studenților o bază solidă în domeniul afacerilor, dreptului contractelor și alte subiecte juridice. Aceste cunoștințe pot fi utile pentru studenții care doresc să își înceapă propriile afaceri, să lucreze în lumea afacerilor sau să devină avocați corporativi. Cursurile de drept al afacerilor învață, de asemenea, gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor, care sunt valoroase în orice domeniu.

Ce sunt diplomele de Drept al Afacerilor?

Există o varietate de grade de drept al afacerilor disponibile, de la grade de asociat la grade de doctorat. Majoritatea diplomelor de drept al afacerilor vor acoperi subiecte precum dreptul contractelor, organizațiile de afaceri, delictele și dreptul proprietății intelectuale. Unele diplome de drept al afacerilor se concentrează, de asemenea, pe un domeniu specific de drept, cum ar fi impozitarea sau legea valorilor mobiliare.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul afacerilor
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (25)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu