Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 6 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Dreptul muncii în Regatul Unit 2023

6 LLM Programe în Dreptul muncii în Regatul Unit 2023

Prezentare generală

Ce este Legea Muncii?
Legea muncii este un set de legi și reglementări care reglementează condițiile de muncă și drepturile angajaților într-o anumită țară sau regiune. În esență, legea muncii este menită să asigure că toți lucrătorii primesc salarii corecte, condiții de muncă sigure și tratament egal, indiferent de vârstă, sex, rasă, religie sau orice alte caracteristici protejate.

Ce locuri de muncă sunt disponibile în dreptul muncii?
Există multe tipuri diferite de locuri de muncă care intră sub umbrela legislației muncii. Câteva exemple comune includ avocații de muncă, specialiști în relații de muncă, ofițeri de conformitate și autoritățile de reglementare guvernamentale.

Care sunt diplomele și calificările în dreptul muncii?
Pentru a urma o carieră în dreptul muncii, de obicei, va trebui să obțineți o diplomă de licență sau o diplomă avansată în drept, politici publice sau alt domeniu relevant. Dreptul muncii poate fi apoi studiat ca specializare în timpul unei diplome de licență în drept. De asemenea, puteți considera dreptul muncii ca o calificare sau diplomă profesională.

Ce voi studia în timpul programului meu de licență în Dreptul Muncii?
În timpul programului de licență în Dreptul muncii, veți studia de obicei subiecte precum relațiile de muncă, teorie și practică, dreptul muncii, drepturile lucrătorilor, reglementările privind siguranța la locul de muncă și standardele guvernamentale de conformitate. Studenții la dreptul muncii vor învăța să înțeleagă legislația privind munca și ocuparea forței de muncă, modul în care legea muncii este implementată în mediul de muncă și cum să interpreteze legile muncii în cazuri.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul muncii
  • Dreptul muncii
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu