Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 32 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Guvernare juridică 2023

32 LLM Programe în Guvernare juridică 2023

overview

Un LLM este în mod obișnuit deschis pentru studenții care dețin fie o licență de licență sau profesionale în drept. Cu toate acestea, unele programe pot fi disponibile studenților cu o certificare similară în domenii diferite, dar înrudite.

Ce este un LLM în guvernanța juridică? Deseori, în contextul reglementărilor locale ale instituției, cei care urmăresc certificarea în guvernanța legală tind să studieze procesele și punerea în aplicare a legilor într-un cadru corporativ sau uniune. De obicei, dar nu întotdeauna, studiul guvernării este asociat cu strategiile de gestionare a riscurilor și formarea în materie de conformitate, cu un accent special pus pe implementarea cu succes a guvernanței în cadrul unei entități de afaceri. Elevii studiază adesea stadiul actual al legislației corporative atât la nivel local, cât și în străinătate și lucrează pentru a dezvolta noi soluții la problemele contemporane.

Cercetătorii din acest domeniu pot dobândi multe abilități utile care pot duce la o carieră și o creștere personală. Absolvenții adesea demonstrează talentul excepțional cu rezolvarea problemelor, administrarea afacerilor și gândirea interdisciplinară, precum și abilități superioare de comunicare.

Ratele de școlarizare variază între diferite programe și țări. Deoarece programele de acordare a LLM adesea acceptă studenții internaționali, țara de cetățenie a unui elev poate, de asemenea, să influențeze costul total al prezenței.

Gestionarea riscurilor și conformitatea sunt câmpuri de oportunitate pentru absolvenți. Deși un Master of Laws nu este suficient pentru a practica legea în majoritatea domeniilor, studenții se pot califica pentru posturi de avocați corporativi, manageri de risc, consilieri de risc, ofițeri de conformitate, directori de supraveghere și analiști de risc cu grade sau examene suplimentare. Alte posturi de nivel înalt care pot fi disponibile fără acreditări suplimentare includ locuri de muncă ca secretari corporativi, asistenți juridici și paralegali. În cele din urmă, absolvenții pot, de asemenea, să utilizeze expertiza lor de guvernare pentru a acționa ca administratori ai firmei de avocatură sau directori ai departamentelor juridice multinaționale.

Finalizarea LLM în domeniul guvernării legale se poate face din mai multe locații din întreaga lume și vă ajută să începeți o carieră internațională. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

read_more

filters

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept administrativ
  • Guvernare juridică
fields_of_study
  • Studii de Drept (32)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format