Keystone logo

1 LLM Programe în Legea aviației 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Studii de Drept
 • Studii de drept internațional
 • Legea aviației
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (1)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

  Popular study format

  Popular locations

  LLM Programe în Legea aviației

  Un LLM sau Master of Laws este o diplomă acordată persoanelor care urmăresc o înțelegere mai profundă a unei zone specializate a legii. Cele mai multe programe variază în lungime și se iau oriunde până la trei ani pentru a finaliza.

  Ce este un LLM în domeniul aviației? Acest program se concentrează pe un domeniu juridic foarte specializat: legea aviației. Cursurile din acest program dau în general studenților o înțelegere profundă a legislației privind aerul și spațiul în sectoarele public și privat. Cursurile pot acoperi varietatea provocărilor și problemelor cu care se confruntă industria și cum să se asigure că societățile rămân în conformitate cu reglementările din domeniu. Instructorii se pot concentra foarte mult pe lege, deoarece se referă la durabilitate, siguranța pasagerilor, protecția mediului, concurența loială, folosirea dronurilor, investigarea accidentelor și militarizarea spațiului cosmic.

  Absolvenții acestui program tind să dețină abilități puternice de analiză și rezolvare a problemelor, ambele care le pot servi bine în drept sau în orice alt domeniu pe care îl aleg să intre. În plus, participanții la program au o înțelegere mai profundă a reglementărilor privind aviația și modul în care acestea influențează siguranța consumatorilor și a utilizatorilor.

  Costul unui LLM variază. În cazul în care o persoană locuiește, dacă dorește să participe la un colegiu în afara statului sau în afara țării, durata programului va avea toate efect asupra costului final al școlarizării.

  Persoanele care absolvesc un LLM în domeniul aviației pot găsi că au multe perspective de carieră interesante de a alege. Multe industrii au o nevoie tot mai mare de avocați aviați, iar persoanele fizice pot desfășura o carieră cu companii private, firme de avocatură internaționale, organizații guvernamentale, aviație civilă sau organizații de telecomunicații. Unii absolvenți pot merge mai departe pentru a lucra cu militarii.

  Programele din legislația aviatică sunt în creștere în popularitate, cu mai multe școli, inclusiv oferte atât în ​​campus, cât și online. Pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru dvs., căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.