Keystone logo

1 În campus LLM Programe în Drept bancar în Johannesburg, Africa de Sud pentru 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Africa de Sud
  • Studii de Drept
  • Studii de drept administrativ
  • Drept bancar
  • Johannesburg
  • În campus
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

În campus LLM Programe în Drept bancar

Orașul Johannesburg este cea mai mare sursă de aur și diamante în Africa de Sud. Aceasta este baza a Curții Constituționale din Africa de Sud și este cel mai mare și mai bogat oraș din provincia Gauteng. Acesta este acasa, la Universitatea din Johannesburg.

Ce este legea bancară?

Dreptul bancar se concentrează pe regulile și reglementările implicate în domeniul bancar. De exemplu, studenții la dreptul bancar pot afla despre cerințele pentru înființarea unei bănci și despre activitățile pe care băncile sunt autorizate să le desfășoare. Pe lângă băncile în sine, Legea bancară acoperă și sisteme de plată precum cardurile de credit și banii electronici și se ocupă de modul în care insolvența afectează activitățile unei bănci și insolvența băncilor înseși.

Care sunt beneficiile studierii dreptului bancar la universitate?

Studierea dreptului bancar la universitate poate fi utilă persoanelor care doresc să lucreze în sectorul financiar. Dreptul bancar se ocupă de toate tipurile de companii care sunt implicate în sistemul bancar, ceea ce înseamnă că acoperă totul, de la mari corporații multinaționale până la bănci locale mici. Poate fi util în special pentru acei studenți care intenționează să devină avocați, deoarece vor trebui să cunoască aspectele juridice legate de afaceri, inclusiv cele bancare.

Ce voi studia la o diplomă universitară de drept bancar?

Studierea unei diplome în Drept bancar vă poate oferi cunoștințe detaliate despre legislația din domeniul bancar și financiar. Veți afla cum legea afectează fiecare aspect al activității bancare, de la operațiunile de afaceri la securitate, de la clienți la piețe. Studenții dintr-un program de licență în Drept bancar vor învăța despre aspectele legale, inclusiv protecția consumatorilor și combaterea spălării banilor, precum și problemele etice care vin odată cu munca în sectorul financiar.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Învățarea la campus se referă la participarea la cursuri în persoană. De obicei, implică mersul la cursuri și prelegeri tradiționale, participarea la activități de grup și implicarea personală cu profesorii și colegii. Învățarea la campus include adesea accesul la laboratoare, biblioteci și alte resurse din campus, cum ar fi cluburi studențești, birouri de servicii de carieră și centre de recreere.