Keystone logo

75 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept internațional Legea comerțului internațional 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept internațional
  • Legea comerțului internațional
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (75)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept internațional Legea comerțului internațional

LLM programe internaţionale de drept, desene sunt concepute pentru studenţii care doresc o carieră ca şi consilierii juridici şi consultanţi, sau pentru a pregăti studenţii pentru programele de doctorat în domeniul comerţului internaţional. Într-un program de LLM International Trade drept, elevii vor examina comerţul la nivel naţional şi internaţional, de învăţare despre complexitatea tratatelor, investiţiile străine, contractele internaţionale de vânzare, şi a legislaţiei vamale.

Elevii care obţin un LLM Drept Internaţional grad Comerţului va participa la un curriculum provocator, care include cursuri riguroase, cercetare, studii de caz, simulări de caz, şi, de obicei, susţinerea unei teze de master. Prin cursuri care explorează problemele de drept comercial mondial, bancar internaţional, drept economic, şi e-commerce, studenţi în programele de LLM Comert International Law a dobândi o înţelegere puternic fundamentale pe subiect, pregătindu-i pentru munca în calitate de profesionişti competente.

Aflaţi mai multe despre programele de LLM Comert International Law prin citirea prin intermediul programelor de mai jos. Puteţi găsi următorul pas spre obiectivele academice şi profesionale!