Keystone logo

6 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Dreptul imigrării
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (6)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării

În domeniul juridic, cunoștințele de specialitate cu privire la aspectele individuale ale legii pot fi de ajutor. Elevii care doresc să urmeze o carieră în domeniu pot alege să se înscrie într-un program de LLM pentru a obține cunoștințele de specialitate de care au nevoie pentru a reuși.

Ce este un LLM în dreptul de imigrare? Acest tip de program pregătește, de obicei, studenții pentru viitoarele cariere în domeniul dreptului, oferindu-le cunoștințe cuprinzătoare pe teme precum securitatea frontierelor, tehnologia, securitatea cibernetică, securitatea vieții private, operațiile militare și serviciile de informații. Studenții pot studia, de asemenea, dreptul administrativ, securitatea transportului și contractarea federală pentru a le oferi o înțelegere completă a subiectului.

Elevii dezvoltă de obicei un set de competențe critice în timp ce sunt înscriși într-un program LLM. Abilitățile de comunicare și lingvistice îi pot ajuta să se conecteze cu clienții și să creeze rețele de afaceri și ar putea duce la progrese viitoare în ceea ce privește locurile de muncă. Competențele puternice de rezolvare a problemelor pot fi benefice în mai multe domenii ale vieții.

Pentru a determina prețul unui program LLM, cel mai bun mod de acțiune este de a contacta direct școlile de interes. Deoarece fiecare școală este diferită și își stabilește propriul preț de școlarizare, costul programului variază drastic.

Cu mai mulți oameni care emigrează în diferite țări decât oricând, cererea pentru angajații cu experiență în legislația privind imigrația crește. Unii studenți aleg să devină avocați ai imigrației, în timp ce alții își găsesc locul de muncă ca specialiști în tehnologie, efectuând controale de bază asupra imigranților. Mulți sunt funcționari vamali. Alții își desfășoară cariera ca ofițeri de imigrare și alte tipuri de funcționari guvernamentali care lucrează pentru imigrație și agenții de securitate internă.

Un program LLM poate fi oferit fie în campus, fie online. Cursurile online pot fi o opțiune excelentă pentru studenții care încearcă să-și echilibreze educația cu familiile și carierele. Pentru a găsi școala potrivită, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.