Keystone logo

1 Part time LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării în New York, Statele Unite ale Americii pentru 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Statele Unite ale Americii
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
  • Dreptul imigrării
  • New York
  • Part time
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Part time LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național Dreptul imigrării

New York este un oras cu o mare importanță la nivel mondial și are un impact important asupra comerț, finanțe, mass-media, grafica, moda, cercetare, educatie si tehnologie din lume. Există numeroase învățământ superior și institute de cercetare din oraș mai ales medicina si stiinta vietii.

Ce este Legea imigrării?
Dreptul imigrației este un domeniu de drept care guvernează procesul de imigrare, inclusiv admiterea și îndepărtarea cetățenilor străini dintr-o țară. Acesta acoperă, de asemenea, drepturile și obligațiile imigranților și drepturile și obligațiile țărilor în care aceștia migrează.

Ce locuri de muncă pot obține în Legea imigrației?
Dreptul imigrației este un domeniu în creștere și există multe oportunități pentru avocații specializați în el. Unele locuri de muncă disponibile în acest domeniu includ avocat pentru imigrare, avocat pentru azil, judecător pentru imigrare, agent sau ofițer de imigrare, agent de patrulă de frontieră, ofițer de vamă și protecție a frontierei și ofițer de deportare.

De ce este important să studiezi Legea imigrației?
Dreptul imigrației este un domeniu important al dreptului deoarece guvernează unul dintre cele mai fundamentale aspecte ale vieții umane: mișcarea. Este, de asemenea, un domeniu în creștere, deoarece numărul imigranților din întreaga lume continuă să crească.

Ce voi studia în timpul licenței în Dreptul Imigrării?
Veți studia diverse subiecte legate de legea imigrației, inclusiv starea actuală a legii imigrației, diferite tipuri de vize disponibile imigranților, procesul de solicitare a vizei și drepturile imigranților în diferite țări.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Învățarea cu fracțiune de normă vă permite să obțineți o diplomă sau o calificare chiar dacă nu puteți merge la școală cu normă întreagă. Se poate învăța în ritmul propriu, acumulând treptat credite care contează pentru calificarea finală.