Keystone logo

7 LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Legea divertismentului 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Legea divertismentului
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (7)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Legea divertismentului

Un Master of Laws (master) gradul este o diplomă postuniversitară, care se concentrează pe o zonă de specialitate de drept. Gradul recunoscut la nivel internațional durează aproximativ un an de cursuri full-time pentru a câștiga.

O LL.M. Divertisment Legea este o diplomă postuniversitară, care se concentrează pe drept, deoarece se referă la industria de divertisment. În plus față de învățare despre elementele de bază, studenții sunt adesea obligate să ia fie o lege a drepturilor de autor sau de proprietate intelectuală de clasă drept și un curs despre drept și politica de comunicare. Ei trebuie să ia două cursuri de alegerea lor, cu opțiuni, inclusiv publicitate, legile de e-commerce și de drept industria muzicala, pentru a numi doar câteva.

Odată ce persoanele finaliza aceste clase, ei vor putea folosi cunoștințele lor de drept divertisment, inclusiv specificul claselor au ales pentru ei înșiși, pentru a ajuta la muzicieni, actori și alți artiști și interpreți naviga în industria de divertisment.

Costul de a lua cursuri pentru a câștiga un LL.M.Divertisment Legea depinde în cazul în care studentul decide să meargă la școală. Nu numai ca va varia în funcție de prețul de instituția aleasă, aceasta va depinde, de asemenea, de țara în care studentul studiază.

Persoanele care câștigă un LL.M. în Legea de divertisment, de obicei, au deja o diplomă în drept, care le permite să practice. Odată ce a finaliza cursurile de specialitate, ei vor fi în măsură să susțină în numele clienților lor. Aceasta ar putea include ajuta pe cineva care a fost victimă a încălcarea drepturilor de autor sau a ajuta un client care a fost acuzat de crima. În plus, ei au adesea cunoștințele necesare pentru a negocia oferte în numele clienților lor pentru a se asigura că acestea sunt plătite echitabil pentru talentele lor.

Programe pentru a obține un LL.M. în Legea Entertainment sunt disponibile în colegii și universități din întreaga lume, multe dintre care oferă cursuri online, astfel încât studenții să poată continua să lucreze sau a participa la alte obligații în timpul studiilor lor.Pentru a începe cu un curs, căuta programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.