Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 8 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Legea drepturilor civile 2023

8 LLM Programe în Legea drepturilor civile 2023

Prezentare generală

Un LLM este un grad acordat persoanelor fizice care au ales să urmeze masterul lor în studii juridice. Persoanele fizice pot alege să obțină un LLM pentru a dobândi expertiză într-un domeniu de drept specializat, cum ar fi legea falimentului sau dreptul economic.

Ce este un LLM în dreptul drepturilor civile? Acest program a fost conceput pentru a face studenții să se gândească critic la problemele care afectează minoritățile de astăzi. Cursurile se pot concentra pe drepturile femeilor, studii de gen, indigene, imigranți sau orice alt grup vizat în mod regulat de majoritate. Scopul acestor cursuri este de a îmbunătăți abilitățile analitice și de analiză a participanților, astfel încât aceștia să poată implementa reforme juridice sau, cel puțin, să dezvolte teorii despre cum să conducă viitoarele reforme juridice.

Persoanele care absolvesc un grad de drept civil tind să aibă o compasiune profundă și înțelegere pentru toate popoarele și culturile. Mulți absolvenți au, de asemenea, un profund sentiment de bine și rău și o abilitate de a gândi profund și rațional despre modul în care trebuie să facem corectarea greșelilor. Fiecare dintre aceste trăsături le poate servi bine în toate aspectele vieții.

Costul unui LLM variază considerabil și depinde de o serie de factori. Pe lângă locația și instituția aleasă, persoanele trebuie să ia în considerare și costul cheltuielilor de trai.

Absolvenții cu o diplomă în dreptul drepturilor civile pot deveni avocați pentru drepturile civile private, activiști în domeniul drepturilor civile sau avocați pentru organizații mari. Deoarece majoritatea corporațiilor trebuie să implementeze practici și proceduri pentru a diminua riscul unui proces de discriminare, absolvenții acestui program ar putea să găsească locuri de muncă în sectorul corporativ. Unii pot deveni avocați publici, susținând drepturile celor care nu dispun de resurse.

Multe școli oferă programe on-line LLM, care sunt convenabile pentru studenții care au locuri de muncă cu normă întreagă sau familii în care să aibă grijă. Pentru a afla mai multe despre opțiunile disponibile, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drepturile omului
  • Legea drepturilor civile
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (8)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu