Keystone logo

11 LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul muncii 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul muncii
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (11)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular education type

LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul muncii

Cei care dețin un LLM în drept Ocuparea forței de muncă sunt experți în legile și reglementările care controlează relația angajator-angajat. Obținerea acest grad este o opțiune excelentă pentru avocați care doresc să deschidă noi oportunități de carieră, deoarece există o cerere constant ridicate de expertiză în dreptul muncii.

&nbsp

Cei care doresc să urmeze un grad legal absolvent întreba de multe ori, ceea ce este o LLM în drept Ocuparea forței de muncă? Practic, acesta este un program de gradul absolvent care oferă studenților cu cunoștințe aprofundate a legilor și reglementărilor implicate în ocuparea forței de muncă. Acestea pot include studiul de legi privind discriminarea, sindicalizare, hărțuirea sexuală și siguranța condițiilor de muncă.

&nbsp

Există multe beneficii pentru completarea unui LLM în drept Ocuparea forței de muncă. Printre acestea este faptul că avocații de dreptul muncii sunt întotdeauna foarte apreciate, chiar și în condiții economice dificile.Acest lucru se datorează faptului că expertiza de avocați de muncă este necesară atât atunci când întreprinderile sunt în creștere sau care sufera un declin.

&nbsp

Costul unei LLM în drept Ocuparea forței de muncă va depinde de o serie de variabile, inclusiv instituția, țara și cantitatea de timp un student ia pentru a completa cerințele de curs. Din acest motiv, viitorii studenti pot considera benefic să revizuiască bine de școlarizare și alte cheltuieli aferente atunci când cercetarea a școlii ideal în care să se înscrie.

&nbsp

Există multe oportunități de carieră care se deschid în sus odată un LLM în drept Ocuparea forței de muncă au fost obținute. Cei care dețin acest grad poate merge în practică tradițională privat, fie pe cont propriu sau prin aderarea la o firmă de avocatură. În plus, pozițiile pot fi disponibile în calitate de consilier corporativ in-house sau cu agențiile guvernamentale care aplica legile ocuparea forței de muncă.

&nbsp

Aplicații online face mai ușor pentru a începe călătoria dumneavoastră la următorul nivel de cariera ta legal. Pur și simplu a revizui cele mai bune optiuni uitandu-te la lista de program și revizuiască cerințele pentru depunerea unei cereri on-line. Caută pentru programul de mai jos si contactul direct biroul de admitere a școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.