Keystone logo

2 Învățământ la Distanță LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul muncii în Leeds, Regatul Unit pentru 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Studii de dreptul afacerilor
  • Dreptul muncii
  • Învățământ la Distanță
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (2)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular study format

Popular education type

Învățământ la Distanță LLM Programe în Studii de Drept Studii de dreptul afacerilor Dreptul muncii

Leeds este în West Yorkshire, cu aproximativ o jumătate de milion de cetățeni. Orasul are trei colegii și trei universități, cu un total de 250 de mii de studenți care fac jumătate din populația orașului. Acesta a fost votat cea mai bună universitate din Marea Britanie Destinatii de un sondaj în ziarul Independent.

Ce este legea muncii?

Legea muncii este legea care guvernează relațiile legate de muncă dintre indivizi și angajatorii acestora. Aceasta include angajații, lucrătorii, solicitanții de locuri de muncă, sindicatele și asociațiile profesionale. Legea muncii a evoluat pentru a acoperi o gamă largă de aspecte, inclusiv răspunderea angajatorului pentru acțiunile angajaților săi la locul de muncă; reguli de bază privind timpul de lucru, ratele de salarizare și contractele; și drepturile angajaților la concediu de maternitate sau paternitate, beneficii și scheme de pensii. Legea muncii prevede, de asemenea, un cadru și reglementări pentru încetarea raporturilor de muncă.

Ce cariere în drept sunt disponibile studenților la drept care studiază dreptul muncii?

Există mai multe opțiuni de carieră în drept pentru absolvenții de drept care au studiat dreptul muncii. O posibilă opțiune de carieră pentru un absolvent de drept sau student în drept cu interes în dreptul muncii include munca ca avocat în firme private de avocatură sau firme de avocatură dedicate domeniului dreptului muncii. Absolvenții ar putea lua în considerare, de asemenea, să lucreze pentru comisii de drept, organisme de reformă a legii și universități de drept ca cadre academice. Un absolvent de drept interesat de dreptul muncii ar putea lucra și ca consilier juridic fie pentru un sindicat, fie pentru angajator. Ar putea însemna, de asemenea, să devii un scriitor de drept în scopuri academice sau companii de editare juridică. Există multe cariere în drept disponibile absolvenților de drept sau studenților la drept care studiază această disciplină.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Învățarea online sau la distanță se referă la utilizarea mijloacelor electronice și a tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) în educație. Cu învățarea online, se poate accesa educația în orice moment și din orice locație cu o conexiune la internet disponibilă.