Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Legea privind protecția datelor în Regatul Unit 2023

4 LLM Programe în Legea privind protecția datelor în Regatul Unit 2023

overview

Ce este Legea internațională privind protecția datelor?
Legea internațională privind protecția datelor este un concept general care cuprinde regulile legale, reglementările și jurisdicțiile referitoare la confidențialitatea datelor. Acesta include principii care guvernează colectarea, stocarea, prelucrarea, accesul, dezvăluirea și alte utilizări ale datelor cu caracter personal care au fost formatate în orice fel. Aceasta poate include fișiere computerizate sau înregistrări pe hârtie, dar nu include informații din domeniul public sau date nepersonale.

Legea internațională privind confidențialitatea datelor este o ramură a dreptului privind dreptul unei persoane de a controla colectarea și utilizarea informațiilor personale, în special online. Scopul principal al Legii internaționale privind protecția datelor este de a se asigura că persoanele înțeleg și sunt de acord cu modul în care datele lor vor fi utilizate și protejate. Acesta urmărește să aplice principiile practicilor corecte de informare. Prelucrarea datelor conform Legii internaționale privind protecția datelor este un drept la confidențialitate și poate fi restricționată numai în circumstanțe specifice dictate de lege.

Ce cariere sunt posibile cu Legea internațională privind protecția datelor?
Legea internațională privind protecția datelor este un domeniu în creștere rapidă. Nevoia de educație și reglementare în era digitală a dus la programe de diplomă în Dreptul internațional al confidențialității datelor disponibile în multe universități. Nu numai că astfel de programe îi învață pe viitorii avocați despre lege, dar oferă și experiență practică, care poate fi utilă atunci când aplicați pentru locuri de muncă după absolvire. Multe dintre aceste poziții sunt în cadrul guvernului, dar absolvenții de Drept internațional al protecției datelor sunt, de asemenea, angajați de companii de tehnologie și alte organizații private. Locuri de muncă în dreptul internațional al protecției datelor pot fi găsite atât în sectorul public, cât și în cel privat.

Care sunt beneficiile studierii Legii internaționale privind protecția datelor?
Studierea legislației internaționale privind protecția datelor oferă o înțelegere a cadrelor juridice și tehnice care guvernează confidențialitatea datelor. Acest lucru permite studenților să înțeleagă dreptul în practică și poate fi de ajutor atunci când aplică pentru locuri de muncă după absolvire. Studierea legislației internaționale privind confidențialitatea datelor implică, de asemenea, lucrări practice, cum ar fi participarea și desfășurarea de proiecte de cercetare. Această combinație de teorie și lucrări practice oferă studenților un avantaj atunci când aplică pentru joburi în dreptul internațional al protecției datelor.

Ce voi studia în timpul diplomei mele de Drept internațional pentru protecția datelor?
În timpul programelor de licență în Dreptul internațional al protecției datelor, studenții vor studia o combinație de cursuri de bază și opționale în drept și tehnologie. Acestea contribuie la înțelegerea Legii internaționale privind confidențialitatea datelor, oferind exemple în context și explorând principii legale, cum ar fi dreptul la informație, consimțământ, calitatea datelor și limitarea scopului.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

read_more

filters

  • LLM
  • Regatul Unit
  • Studii de Drept
  • Legea privind protecția datelor
  • Legea privind protecția datelor
fields_of_study
  • Studii de Drept (4)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format