Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 10 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Mexic 2023/2024

10 LLM Programe în Mexic 2023/2024

Prezentare generală

Mexicul este o locaţie ideală pentru un program de absolvent de lege pentru mulţi în regiune, America Latină, precum şi în întreaga lume. Importanţă Mexic în regiune, influenţa în creştere, şi calitatea programelor postuniversitare de drept a atras mulţi studenţi internaţionali. În plus, există ceva pentru toată lumea, în Mexic, inclusiv plaje superbe, oraşe vibrante, o multime de activitati in aer liber, bucataria restante, şi peisaj frumos şi peisaje. Un LLM în Mexic combina educaţie cu cultura si aventura.

Programe pentru un LLM în Mexic sunt structurate pentru studenţii care doresc expertiza într-un anumit domeniu al dreptului. Curriculum pentru LLM în Mexic include programe de cercetare şi de cursuri, care permite elevilor să aplice teoria în practică, prin studii de caz şi simulări, oferindu-le studenţilor cu experienţă în lumea reală. Absolvenţii care deţin un LLM în Mexic, de multe ori merge pe o carieră în regiune sau în jurul globului, cu firme private, firme multinaţionale, sau organizaţii publice.

Aruncati o privire prin intermediul programelor de LLM în Mexic de mai jos pentru a găsi unul care este perfect pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Mexic
Domenii de studiu
    Asistență medicală Limbi străine Studii de afaceri
  • Studii de Drept
  • Studii economice
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu