Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Drept  (LLM) Programe în Leeuwarden, Ţările de Jos 2023/2024

1 LLM Programe în Leeuwarden, Ţările de Jos 2023/2024

Prezentare generală

Acest oras popular este cunoscut pentru turism, instituțiile de învățământ și universități. Instituțiile de învățământ, cum ar fi Stenden Universitatea de Științe Aplicate și Gilbert Terpstra Grafische Vormgeving sunt cunoscute pentru metodele lor inovatoare de educație.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Ţările de Jos
Domenii de studiu
    Asistență medicală Limbi străine Studii de afaceri
  • Studii de Drept
  • Studii economice
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe