Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați multiplu Masterate în Drept (LLM) Programe în Politică în Sacramento, Statele Unite ale Americii 2024

1 LLM Programe în Politică în Sacramento, Statele Unite ale Americii 2024

Prezentare generală

Sacramento este situat în California, Statele Unite ale Americii. Sacramento este lăcașul unui sortiment vast de instituții de învățământ superior care includ institute comunitate public, privat și. Teatre, cluburi, activități sportive și parc atrag în general atenția studenților rezidenți.

Care sunt beneficiile studierii politicii la universitate?

Programele de politici din universități sunt menite să predea studenților conceptele de drept și modul în care legea este aplicată în diferite forme. O diplomă de politică poate fi utilă persoanelor care doresc să lucreze în sectorul public sau să urmeze o carieră în politică. Unii oameni pot alege să studieze politica deoarece sunt interesați să se implice în guvern. Cursurile de politici oferă o perspectivă asupra modului în care se fac legile, impactul lor asupra societății și modul în care acestea afectează viețile individuale. Multe grade de politici pot include, de asemenea, cursuri despre cum să scrieți politici. Acestea pot fi utile pentru persoanele care doresc să lucreze în guvern sau să facă singuri legi.

Ce pot face cu o diplomă în politici?

Politica este adesea văzută ca o alegere neobișnuită a gradului în rândul studenților; cu toate acestea, este în creștere în popularitate. O diplomă de politică poate fi văzută ca fiind benefică pentru persoanele care sunt interesate să urmeze o carieră care necesită gândire critică puternică, creativitate și abilități excelente de comunicare. Persoanele cu diplome de politici se pot aștepta să aibă oportunități ample de angajare după absolvire, deoarece vor poseda aceste abilități. Politica este o alegere de grad ideală dacă cineva dorește să se implice în politică, drept sau guvern în viitor.

SUA rămâne cea mai populară destinație din lume pentru studenții internaționali. Universitățile din SUA domină clasamentul mondial și țara oferă, de asemenea, o mare varietate de locații de studiu interesante. Sistemele universitare de stat sunt parțial subvenționate de guvernele de stat și pot avea multe campusuri răspândite în stat, cu sute de mii de studenți.

Un LLM sau un Masterat în Drept reprezintă un studiu academic adesea căutat în rândul studenților care au o diplomă de studii universitare și care doresc să se educe mai în detaliu într-un domeniu specific al studiului de drept. Programele LLM sunt orientate spre cercetare și durează de obicei un an.

Citeste mai mult

Filtre

 • LLM
 • Statele Unite ale Americii
 • Studii de Drept
 • Politică
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (1)
  • Înapoi la categoria principală
  Locații
  Găsiți mai multe locații
  Tipul de grad
  Durata
  Ritmul de studiu
  Limbă
  Limbă
  Formatul de studiu

  Domenii de studiu conexe