Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 4 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Polonia 2023/2024

4 LLM Programe în Polonia 2023/2024

Prezentare generală

Polonia este atragerea unui număr tot mai mare de studenţi internaţionali de grad absolvent în programele de drept. Polonia dispune de instituţii academice excelente în oraşe moderne şi dinamice. Elevii, beneficiind de o LLM în Polonia, se pot bucura, de asemenea, de multe lucruri pentru a vedea şi de a face, cum ar fi castele gotice, arhitectura medievala, rustic rural, oraşe fermecătoare mici, precum şi site-uri istorice şi monumente.

Programe care oferă un LLM în Polonia sunt de înaltă calitate, în facultate, cu experţi şi profesionale pentru a ghida elevii prin intermediul programului. Pentru o LLM în Polonia, elevii vor experimenta curriculum, care este, în general, format din cursuri şi de cercetare, în timp ce unele programe pot solicita, de asemenea, seminarii şi stagii. Absolvenţii cu un LLM în Polonia s-au dezvoltat expertiza într-un domeniu specific de drept, cum ar fi economie, afaceri, finanţe, drept internaţional, şi de drept european.

Un LLM în Polonia este la indemana ta. Doar derula prin intermediul programelor de mai jos şi de a găsi pe cel potrivit pentru tine!

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Polonia
Domenii de studiu
    Asistență medicală Limbi străine Studii de afaceri
  • Studii de Drept
  • Studii economice
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu