Keystone logo

103 LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Studii de Drept
  • Studii de drept național
Domenii de studiu
  • Studii de Drept (103)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

LLM Programe în Studii de Drept Studii de drept național

În timp ce câștigați un grad LLM nu este esențial pentru studenții care doresc să studieze legea, programul le oferă, de obicei, o înțelegere globală a domeniului lor de expertiză aleasă. În mod obișnuit, disponibil pentru cei care au absolvit o diplomă de licență, un program de LLM poate oferi studenților o margine în domeniul lor de carieră.

Ce este LLM în studiile de drept național? Acest tip de program oferă, de obicei, o înțelegere mai profundă a modului în care funcționează legea la nivel național și modul în care aceasta afectează dreptul internațional. Elevii pot învăța despre istoria dreptului, drepturile omului și restituirea juridică. Cursurile acoperă, de regulă, diverse domenii ale dreptului internațional, cum ar fi legile privind comerțul și protecția mediului, concentrându-se asupra modului în care se referă la acestea și care afectează legile naționale.

Elevii dezvoltă de obicei mai multe abilități critice în timp ce sunt înscriși într-un program LLM. Capacitățile de comunicare pot fi benefice pentru crearea de rețele și abilitățile analitice permit studenților să înțeleagă pe deplin legile complexe și modul în care acestea afectează publicul. Abilitățile de rezolvare a problemelor sunt benefice în mai multe domenii ale vieții.

În timp ce majoritatea programelor LLM durează un an pentru a fi finalizate, nu există un cost stabilit pentru acest grad. Localizarea programului și taxele de școlarizare determină variația drastică a prețului între universități.

Elevii care dețin un LLM în studiile de drept național au de obicei acces la multe cariere angajatoare. Unii aleg locuri de muncă ca oficiali guvernamentali, în timp ce alții preferă să-și folosească cunoștințele pentru a deveni profesori. Unii își continuă educația pentru a deveni avocați. Mulți își desfășoară activitatea în calitate de consultanți pentru organizațiile internaționale, iar unii găsesc o carieră ca funcționari ai instanțelor. Alții preferă să lucreze ca asistenți juridici sau cercetători.

Cu tehnologia digitală se extinde rapid, școlile din întreaga lume o utilizează pentru a oferi acces la mai multe clase decât oricând. Luând cursuri on-line, de obicei, oferă studenților flexibilitatea de care au nevoie pentru a-și echilibra educația cu carierele și familiile. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.