Keystone logo

Filtre

 • LLM
 • Studii de Drept
 • Studii de drept penal
Domenii de studiu
 • Studii de Drept (17)
 • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

17 LLM Programe în Studii de drept penal 2024

  LLM Programe în Studii de drept penal

  Programele de absolvent care oferă un master de drept, sau LLM, de obicei, iau între unu și doi ani de studiu. Cerințele de diplomă diferă de la o instituție la alta, dar pot presupune cercetări sau lucrări substanțiale.

  Ce este un LLM în studiile de drept penal? Includând atât dreptul penal, cât și justiția penală, cercetătorii din domeniul dreptului penal sunt de obicei interesați de interacțiunile dintre persoane și sistemele penale. Deși legea penală și justiția penală sunt domenii strâns legate, gradele din fiecare tind să se concentreze pe etica, practicile și procesele distincte diferite ale sistemului de justiție. În timp ce studenții din domeniul dreptului penal studiază, de regulă, textele și procesele juridice ale dreptului penal, cercetătorii din domeniul justiției penale sunt adesea mai preocupați de evoluția aspectelor sociale și politice ale administrării dreptului penal. În plus, deși majoritatea programelor se concentrează pe sistemul juridic al locației universității, sunt disponibile și oportunități de a studia dreptul internațional penal sau justiția penală.

  Studiile analitice, cercetarea juridică și gestiunea timpului sunt unele dintre cele mai aptitudini deosebite întâlnite în studiile de drept penal. Pe lângă faptul că oferă căi legale, aceste abilități pot contribui la îmbunătățirea comunicațiilor și activităților cotidiene ale elevilor.

  Prețul gradului dvs. poate fi afectat de o multitudine de factori complexi, cum ar fi durata și programele individuale. Birourile financiare sau bursiere ale școlilor potențiale pot furniza de obicei cele mai precise estimări bugetare pentru participare.

  Pozițiile juridice pot fi extrem de competitive, dar absolvenții care dețin atât o diplomă de drept profesional, cât și acreditări în studiile de drept penal pot fi capabili să obțină un avantaj critic asupra concurenței. Mediatorii, agenții de aplicare a legii, administratorii instanțelor, scriitorii legali și paralegalii reprezintă toate posibilele căi pentru candidații cu LLM care se concentrează pe justiția penală. În mod alternativ, persoanele cu un LLM specializat în dreptul penal urmăresc, de regulă, o carieră directă în cadrul legii, câștigând un doctor Juris sau acreditări echivalente și care servesc drept avocați ai apărării, procurori și judecători.

  Programele care oferă o LLM în studii de drept penal sunt disponibile pe scară largă la nivel global și oferă atât programe cu program parțial, cât și cu program complet. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.