Keystone logo
Contactați direct școlile - Comparați 3 Masterate în Drept  (LLM) Programe în Suedia 2023

3 LLM Programe în Suedia 2023

Prezentare generală

Suedia este o ţară fascinantă, cu o istorie lungă şi bogată. Suedia a atras oameni din întreaga lume, creând o prezenţă internaţională şi îmbrăţişează diversitatea şi multiculturalismul. Elevii, beneficiind de o LLM în Suedia, vor experimenta oraşele moderne, cu arhitectura contemporana si impresionanta, siturile istorice, zone naturale incredibile, bucătărie excelentă, şi o populaţie vibrant.

Universităţile care oferă un LLM în Suedia, sunt excelente, în calitate de experţi, cu facultate şi profesional. LLM în programele Suedia sunt structurate pentru studenţii care doresc să dezvolte un nivel de expertiză într-o zonă de specialitate specifice, cum ar fi IT, dreptul mediului, drept european, drept comercial, drepturile omului, sau de drept fiscal. Prin curriculum-ului provocator, care foloseste o varietate de modalităţi de predare, elevii câştiga gândirea critică şi abilităţi de analiză pentru profesia juridică solicitantă şi competitiv.Absolvenţii care deţin un LLM în Suedia, de multe ori merge pe o carieră în regiune sau la nivel global, în firme private, organizaţii publice, sau companii multinaţionale.

Aruncati o privire de mai jos pentru a găsi LLM în Suedia, care se potriveşte nevoilor dumneavoastră şi interesele profesionale!

Citeste mai mult

Filtre

  • LLM
  • Suedia
Domenii de studiu
    Asistență medicală Limbi străine Studii de afaceri
  • Studii de Drept
  • Studii economice
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Domenii de studiu conexe